Σέρρες- Υπ. Εσωτερικών και Παιδείας για τον θάνατο μαθητή: «Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας»

Σέρρες- Υπ. Εσωτερικών και Παιδείας για τον θάνατο μαθητή: «Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας» Facebook Twitter
Φωτ.: ΕΡΤ
0

Σε κοινή ανακοίνωση για τον θάνατο του 11χρονου παιδιού μέσα σε σχολείο στις Σέρρες προέβησαν τα υπουργεία Παιδείας και Εσωτερικών.

Η ανακοίνωση αναφέρει χαρακτηριστικά πως «Η τραγική απώλεια του μικρού μαθητή στις Σέρρες μας έχει συγκλονίσει. Η σκέψη μας είναι στους γονείς και την οικογένειά του, καθώς και στις οικογένειες των παιδιών που τραυματίστηκαν.

»Είμαστε σε επικοινωνία με τον αρμόδιο για τη λειτουργία του σχολείου Δήμο για να διερευνηθεί τι ακριβώς έχει συμβεί. Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να διερευνηθούν τα αίτια της τραγικής απώλειας και να αποδοθούν ευθύνες».

Υπενθυμίζεται ότι περίπου στις 12:30 σήμερα το μεσημέρι σημειώθηκε έκρηξη στο λεβητοστάσιο του 9ου Δημοτικού σχολείου Σερρών με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένα αγόρι 11 ετών και να τραυματιστούν ακόμα δύο παιδιά. 

Εκείνη την ώρα οι μαθητές του δημοτικού είχαν βγει για διάλειμμα. Η πόρτα του λεβητοστασίου, όπου πραγματοποιούνταν εργασίες, εκτινάχθηκε από το ωστικό κύμα σε μεγάλη απόσταση και τραυμάτισε θανάσιμα τον ανήλικο, που εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του. 

Τα άλλα δύο παιδιά ηλικίας 6 και 11 ετών μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών, τραυματισμένα. 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ