Εκτός κινδύνου, αν και παραμένουν κλινήρεις στη ΜΕΘ του «ΠΑΓΝΗ» βρίσκονται ο 21χρονος Σουηδός και ο 23χρονος Νορβηγός, που μεταφέρθηκαν για νοσηλεία από την Κω την περασμένη Παρασκευή μετά τον ισχυρό σεισμό που χτύπησε το νησί.

 

Στο νοσοκομείο νοσηλεύονται, επίσης, ένας Έλληνας στην οφθαλμολογική κλινική για παρακολούθηση, καθώς και μία Ελληνίδα, η οποία αναμένεται σύντομα να λάβει εξιτήριο.

 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Νοσοκομείου η κατάσταση της υγείας τους έχει ως εξής:

 

Ο άνδρας, 21 ετών, Σουηδικής υπηκοότητας εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ), έχει ξυπνήσει, είναι σε ήπια καταστολή σε βελτιούμενη κατάσταση. Αναμένεται να υποβληθεί σε ορθοπεδικό χειρουργείο στο δεξί του χέρι.

 

Ο άνδρας, 23 ετών, Νορβηγικής υπηκοότητας νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ), η κλινική του κατάστασή είναι σημαντικά βελτιωμένη και αναμένεται εντός της ημέρας να μεταφερθεί στην ορθοπεδική κλινική του νοσοκομείου.

 

Ο άνδρας, 37 ετών, Ελληνικής υπηκοότητας με τραύμα στον δεξί οφθαλμικό κόγχο, εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην οφθαλμολογική κλινική για παρακολούθηση.

 

Η γυναίκα, 28 ετών, Ελληνικής υπηκοότητας εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην ορθοπεδική κλινική, η κατάστασή της είναι καλή. Εφόσον οι σημερινές εξετάσεις είναι καλές, αναμένεται σύντομα να λάβει εξιτήριο.

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr