Σεισμός 4,3 Ρίχτερ έξω από τη Νίσυρο

Σεισμός 4,3 Ρίχτερ έξω από τη Νίσυρο Facebook Twitter
0

Σεισμός 4,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 16:21 το απόγευμα ανοικτά της Νισύρου και, σύμφωνα με αναφορές, έγινε αισθητός σε κάποια από τα Δωδεκάνησα.

Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, ο σεισμός είχε επίκεντρο τη θαλάσσια περιοχή 18 χιλιόμετρα, νοτιοδυτικά της Νισύρου και το εστιακό βάθος υπολογίστηκε στα 15,7 χιλιόμετρα. 

Πριν δύο 24ωρα, άλλες δύο δονήσεις τεσσάρων Ρίχτερ και άνω είχαν καταγραφεί στον θαλάσσιο χώρο μεταξύ Τήλου και Νισύρου. Την Πέμπτη, μία δόνηση 4 Ρίχτερ καταγράφηκε 23 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Νισύρου με εστιακό βάθος 5,3 χιλιομέτρων και, λίγα λεπτά αργότερα, άλλη μία δόνηση 4,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ καταγράφηκε 22 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Τήλου, με εστιακό βάθος στα 10 χιλιόμετρα.

Δεν υπάρχουν αναφορές για υλικές ζημιές. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ 89ΧΡΟΝΟΣ ΕΦΚΑ

Ελλάδα / Πυροβολισμοί σε ΕΦΚΑ και Πρωτοδικείο: «Μιλούσε για δαίμονες, ότι τον δένουν και τον χτυπάνε» λέει η κόρη του 89χρονου

Η ίδια περιγράφει την κακή σχέση που είχε ανέκαθεν με τον πατέρα της, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως «το μόνο που έκανε ήταν να με φέρει εν ζωή»
THE LIFO TEAM