Σε ύφεση οι φωτιές σε Βύρωνα, Αρτέμιδα και Δελφούς - 46 πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο

Σε ύφεση οι φωτιές σε Βύρωνα, Αρτέμιδα και Δελφούς - 46 πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο Facebook Twitter
Φωτογραφία από την φωτιά στην Αρτέμιδα Αττικής. EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ
0

Σε 46 ανέρχονται οι δασικές πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν το τελευταίο 24ωρο σε όλη την Ελλάδα, σύμφωνα με την Πυροσβεστική.

Συνολικά επιχείρησαν 577 πυροσβέστες, 197 οχήματα, 11 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και περιοδικά τα εναέρια μέσα δασοπυρόσβεσης. Επίσης, συνδρομή παρείχαν 10 υδροφόρες των περιφερειών και των ΟΤΑ.

Οι περισσότερες πυρκαγιές αντιμετωπίστηκαν άμεσα στο αρχικό τους στάδιο, ενώ οι φωτιές που εκδηλώθηκαν στις περιοχές Βύρωνα και Αρτέμιδα Αττικής καθώς και στους Δελφούς Φωκίδας είναι σε ύφεση και οριοθετημένες.

Σημειώνεται, ότι τα κατά τόπους ανακριτικά γραφεία των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών, καθώς και κλιμάκια της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.) διερευνούν τα αίτια εκδήλωσης των πυρκαγιών.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καλλιθέα: «Η γυναίκα ούρλιαζε για αρκετά λεπτά» - Το χρονικό της τραγωδίας με την 7χρονη Αγγελική

Ελλάδα / Καλλιθέα: «Η γυναίκα ούρλιαζε για αρκετά λεπτά» - Το χρονικό της τραγωδίας με την 7χρονη Αγγελική

Η 37χρονη θεία συνελήφθη με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια και παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου - «Έχασα το παιδί μου!» φώναζε με λυγμούς η μητέρα της
LIFO NEWSROOM