Σε κατ’οίκον περιορισμό η 36χρονη καθηγήτρια που κατηγορείται για αποπλάνηση 13χρονου μαθητή

Σε κατ’οίκον περιορισμό η 36χρονη καθηγήτρια που κατηγορείται για αποπλάνηση 13χρονου μαθητή Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Σε κατ' οίκον περιορισμό τέθηκε η 36χρονη καθηγήτρια που κατηγορείται για αποπλάνηση 13χρονου μαθητή της, καθώς μετά την απολογία της υπήρξε διαφωνία ανάμεσα στην ανακρίτρια και την εισαγγελέα για την προφυλάκισή της.

Η καθηγήτρια, η οποία είναι αντιμέτωπη με κατηγορίες κακουργηματικού βαθμού για αποπλάνηση και κατάχρηση σε ασέλγεια ανηλίκου που έχει συμπληρώσει τα 12 αλλά όχι τα 14 έτη, απολογήθηκε σήμερα ενώπιον της 16ης τακτικής ανακρίτριας, έπειτα από την προθεσμία που είχε λάβει.

Μετά την ολοκλήρωση της απολογίας, η ανακρίτρια έκρινε ότι η φιλόλογος πρέπει να προφυλακιστεί. Όμως η εισαγγελέας διατύπωσε αντίθετη γνώμη, καθώς ζήτησε να αφεθεί ελεύθερη η 36χρονη, με περιοριστικούς όρους.

Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών καλείται να λύσει τη διχογνωμία και με βούλευμά του να αποφασίσει αν τελικά η φιλόλογος θα παραμείνει ή όχι ελεύθερη. Μέχρι τότε η 36χρονη καθηγήτρια θα παραμείνει σε κατ' οίκον περιορισμό.

Στην απολογία της η φιλόλογος δήλωσε ότι έχει μετανιώσει για τις πράξεις της και ζήτησε συγγνώμη από το παιδί στο οποίο έκανε ιδιαίτερα μαθήματα και από την οικογένειά του, σύμφωνα με τις πληροφορίες του ΑΠΕ.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ