Σε καταστολή ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης Ειρηναίος - Υπεβλήθη σε τεστ κορωνοϊού

Σε καταστολή ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης Ειρηναίος - Υπεβλήθη σε τεστ κορωνοϊού Facebook Twitter
0

Σε σταθερά κρίσιμη κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ ο αρχιεπίσκοπος Κρήτης, Ειρηναίος.

Ο αρχιεπίσκοπος Κρήτης εισήχθη το πρωί της Κυριακής στο νοσοκομείο με οξεία υπερκαπνική αναπνευστική ανεπάρκεια.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας, είναι ακόμη διασωληνωμένος με μηχανική υποστήριξη της αναπνοής, απύρετος και αιμοδυναμικά σταθερός.

Σύμφωνα με τον διοικητή του ΠΑΓΝΗ Γιώργο Χαλκιαδάκη, το πρώτο τεστ για COVID 19 στο οποίο υπεβλήθη ο αρχιεπίσκοπος Κρήτης ήταν αρνητικό, ωστόσο η κατάσταση του κρίνεται σταθερά κρίσιμη ενώ συνεχίζεται ο παρακλινικός έλεγχος. 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΝΝΑ ΣΤΡΑΤΙΝΑΚΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ελλάδα / Ποια είναι η Άννα Στρατινάκη: Το βιογραφικό και η πορεία της υποδιοικήτριας που παραιτήθηκε

Η παραίτησή της έρχεται λίγο μετά τη γνωστοποίηση της υπόθεσης Παναγόπουλου για υπεξαίρεση χρημάτων και την εμπλοκή του συζύγου της, αν και η ίδια στην επιστολή της αναφέρει πως παραιτείται «για οικογενειακούς λόγους υγείας»
THE LIFO TEAM