Σε διαθεσιμότητα τέθηκε ο διοικητής του αστυνομικού τμήματος Κασσανδρείας στη Χαλκιδική, διότι το κέντρο διασκέδασης στην περιοχή της Καλλιθέας, παρά το «λουκέτο» που επέβαλε το ΣΔΟΕ, για φορολογικές παραβάσεις, άνοιξε και λειτούργησε κανονικά.

Tα ξημερώματα του Σαββάτου άνδρες του ΣΔΟΕ βρέθηκαν στο συγκεκριμένο κέντρο διασκέδασης και εντόπισαν πλήθος παραβάσεων με αποτέλεσμα να τεθεί σε εφαρμογή το άρθρο 13 του Ν.2523/97 και να διαταχθεί το σφράγισμα του μαγαζιού για τις επόμενες 48 ώρες.

Ωστόσο το κέντρο διασκέδασης λειτούργησε κανονικά το βράδυ του Σαββάτου. Την ευθύνη για την τήρηση του νόμου είχε το αστυνομικό τμήμα Κασσανδρείας.

Το ιστορικό

Οι αποφάσεις και τα πρόστιμα του ΣΔΟΕ δεν φαίνεται να θορύβησαν τους ιδιοκτήτες του νυχτερινού κέντρου «Summer Fix» της Καλλιθέας στη Χαλκιδική που αποφάσισαν να σπάσουν το 48ωρο λουκέτο που τούς επιβλήθηκε και χθες, άνοιξαν κανονικά το  κέντρο για να τραγουδήσει ο Κιάμος.

Μια μέρα πριν, την Παρασκευή ελεγκτές του ΣΔΟΕ και είχαν επιβάλλει πρόστιμο στους ιδιοκτήτες γιατί δεν έκοβαν αποδείξεις.
Χθες, και ενώ το κέντρο όφειλε να είναι κλειστό, ήταν ανοιχτό και λειτουργούσε κανονικά, χωρίς μάλιστα η αστυνομία να προβεί σε οποιαδήποτε ενέργεια για να το κλείσει.

Σήμερα, μετά τον θόρυβο που προκλήθηκε γύρω από το θέμα από τα ΜΜΕ και με απόφαση του υπουργού Δημοσίας Τάξης Νίκου Δένδια, τέθηκε σε διαθεσιμότητα η διοικητής του τοπικού αστυνομικού τμήματος Κασσανδρείας.

Ο Πάνος Κιάμος στην προσωπική του σελίδα στο Facebook αισθάνθηκε την ανάγκη να αναφέρει σχετικά: «Σχετικά με το περιστατικό που έλαβε χώρα στο κέντρο "SUMMER FIX" της Χαλκιδικής, όπως είναι προφανές, ουδόλως ευθύνομαι. Εν προκειμένω τήρησα, όπως πάντα κάνω και ως και εκ του νόμου οφείλω, τις απορρέουσες από την έγγραφη συμφωνία μου με την επιχείρηση υποχρεώσεις μου».