Ρώμη: Ταλαιπωρία για δεκάδες Έλληνες ταξιδιώτες σε αεροδρόμιο -Ακυρώθηκε η πτήση τους, τι εμποδίζει την επιστροφή τους

Ρώμη: Ταλαιπωρία για δεκάδες Έλληνες ταξιδιώτες σε αεροδρόμιο -Ακυρώθηκε η πτήση τους, το κόλλημα που τους εγκλωβίζει Facebook Twitter
Φωτ: ertnews
0

Απίστευτη ταλαιπωρία βιώνουν 80 Θεσσαλονικείς ταξιδιώτες, οι οποίοι έχουν εγκλωβιστεί στο αεροδρόμιο της Ρώμης, Τσιαμπίνο, καθώς ακυρώθηκε η πτήση τους.

Αιτία για την ακύρωση σειρά πτήσεων ήταν φωτιά που ξέσπασε στα περίχωρα. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι επιβάτες, εχθές, ενημερώθηκαν ότι όλες οι πτήσεις είναι γεμάτες μέχρι τις 2 Ιουλίου.

Η ελληνική Πρεσβεία είναι σε διαρκή επαφή με τους επιβάτες της πτήσης Ρώμη- Θεσσαλονίκη

Η ελληνική πρεσβεία στη Ρώμη βρίσκεται σε διαρκή επαφή με τους επιβάτες της πτήσης Ρώμη- Θεσσαλονίκη, της εταιρίας Ryanair, η οποία ακυρώθηκε χθες λόγω πυρκαγιάς που ξέσπασε σε περιοχή κοντά στο αεροδρόμιο Τσαμπίνο της Ρώμης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ - ΜΠΕ, τα τρία τέταρτα των επιβατών μεταφέρθηκαν σε ξενοδοχείο, ενώ περίπου το ένα τρίτο παρέμεινε στο «τερμιναλ» του αεροδρομίου, ζητώντας να μπορέσει να επιβιβαστεί άμεσα σε άλλο αεροσκάφος.

Προσωπικό της Πρεσβείας εξήγησε στους επιβάτες ότι το συγκεκριμένο αεροδρόμιο κλείνει στις 11 το βράδυ και ότι θα έπρεπε να αποχωρήσουν.

Παράλληλα, οι όροι των χαμηλού κόστους αεροπορικών εταιριών προβλέπουν ότι σε περίπτωση ακύρωσης πτήσης, οι επιβάτες δεν επιβιβάζονται σε αεροσκάφος άλλου αερομεταφορέα, αλλά πρέπει να αναμείνουν την επόμενη διαθέσιμη πτήση της εταιρίας χαμηλού κόστους που επέλεξαν ή να τους επιστραφεί το ποσό που ξόδεψαν για το εισιτήριο.

Σήμερα νωρίς το πρωί, δε, σύμφωνα με πληροφορίες της πρεσβείας μας, μέρος των επιβατών προσπάθησε να μπλοκάρει το τσεκ-ιν, πτήσεων άλλων εταιριών. H ιταλική αστυνομία ζήτησε διευκρινίσεις και η παρέμβαση της πρεσβείας επέτρεψε να μην κορυφωθεί η ένταση.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέθανε ο θρυλικός πιλότος Κωνσταντίνος Χατζηλάκος σε ηλικία 102 ετών

Ελλάδα / Πέθανε ο θρυλικός πιλότος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου Κωνσταντίνος Χατζηλάκος σε ηλικία 102 ετών

Ως μάχιμος πιλότος της Ελληνικής Βασιλικής Αεροπορίας, έδρασε στα πεδία των μαχών της Βορείου Αφρικής, της Μεσογείου, της Ιταλίας, της Γιουγκοσλαβίας και του Αιγαίου
NEWSROOM

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ