Ρόδος: Διασώθηκαν 16 πρόσφυγες που βρίσκονταν σε ακυβέρνητη θαλαμηγό

Ρόδος: Διασώθηκαν 16 πρόσφυγες που βρίσκονταν σε ακυβέρνητη θαλαμηγό Facebook Twitter
0

Στον εντοπισμό και τη διάσωση δεκαέξι προσφύγων που επέβαιναν σε θαλαμηγό η οποία ήταν ακυβέρνητη, προέβησαν χθες το απόγευμα στελέχη του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής, που παράλληλα συνέλαβαν 39χρονο αλλοδαπό κατηγορούμενο ως διακινητή.

 

Συγκεκριμένα, περιπολικό σκάφος του Λιμενικού εντόπισε, στη θαλάσσια περιοχή Κρεμαστής της Ρόδου, θαλαμηγό σε δυσχερή θέση με αλλοδαπούς επιβαίνοντες. Υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης, το πλήρωμα του περιπολικού σκάφους προέβη στην ασφαλή περισυλλογή και διάσωση των ανωτέρω επιβαινόντων, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στη μαρίνα Μανδρακίου.

 

Συνελήφθη ο 39χρονος αλλοδαπός κυβερνήτης του σκάφους που τους μετέφερε, φερόμενος ως ο διακινητής. Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου.

 
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: «Πιθανότατα να ήξερε ότι με πέντε μαχαιριές την σκότωνε» κατέθεσε ο ψυχίατρος

Ελλάδα / Γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: «Μάλλον ήξερε ότι με πέντε μαχαιριές την σκότωνε» κατέθεσε ο ψυχίατρος

Ο ψυχίατρος στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού που παρακολουθεί τον 40χρονο, σημείωσε πως μέχρι σήμερα δεν έχει πει τίποτα για τη δολοφονία της Κυριακής
LIFO NEWSROOM
ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Ελλάδα / Δολοφονία στην Αγία Παρασκευή: Το παρελθόν του θύματος με τον σύντροφο της πρώην γυναίκας του - Τι κατέθεσε ο δράστης

Ως ηθικός αυτουργός συνελήφθη η 43χρονη πρώην σύζυγος του καθηγητή που δολοφονήθηκε και ως φυσικός αυτουργός ο 35χρονος σύντροφός της - Τα 3 στοιχεία που οδήγησαν στην εξιχνίαση
LIFO NEWSROOM