Στην εντατική μονάδα του νοσοκομείου της Ρόδου νοσηλεύεται από τα μεσάνυχτα της Τετάρτης μια 18χρονη Γερμανίδα τουρίστρια που έπεσε από ταράτσα βίλας του νησιού, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

 

Η κοπέλα ταξίδεψε με φίλους της στο νησί για διακοπές και τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι όταν έπεσε από την ταράτσα βίλας που είχαν νοικιάσει, στην περιοχή της Νότιας Ρόδου.

 

Το ΕΚΑΒ δέχτηκε κλήση λίγο μετά τις 12 από το κέντρο έκτακτης ανάγκης (112) που έδωσε το στίγμα του σήματος στην περιοχή Βληχά. Η νεότατη γυναίκα βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της.

 

Κλήση στο ΕΚΑΒ είχαν κάνει άλλα μέλη της παρέας και, σύμφωνα με την τοπική «Ροδιακή» κανείς του δεν γνωρίζει κάτω από ποιες συνθήκες σημειώθηκε το σοβαρό ατύχημα. Οι αρχές αναμένεται να λάβουν τις καταθέσεις των γνωστών της γυναίκας. 

 

Η 18χρονη διακομίστηκε στο Νοσοκομείο της Ρόδου όπου οι γιατροί διαπίστωσαν το σοβαρότατο τραύμα στο κεφάλι και αμέσως αποφασίστηκε το χειρουργείο, όπου οι γιατροί έδωσαν μάχη για να την κρατήσουν στη ζωή. Η Γερμανίδα τουρίστρια νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική μονάδα του Νοσοκομείου της Ρόδου ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, και οι γονείς της ταξίδεψαν από Γερμανία για να βρεθούν στο πλευρό της. 

 

Για το περιστατικό έχει ενημερωθεί τόσο η αστυνομία όσο και ο αρμόδιος Εισαγγελέας Ρόδου, ώστε να ακολουθήσουν οι προβλεπόμενες έρευνες.