Ράμπα για ΑμεΑ στον Άγνωστο Στρατιώτη κατασκεύασε ο δήμος Αθηναίων

Ράμπα για ΑμεΑ στον Άγνωστο Στρατιώτη κατασκεύασε ο δήμος Αθηναίων Facebook Twitter
2

Ο δήμος Αθηναίων κατασκεύασε ράμπα για ΑμεΑ στον χώρο του Μνημείου του Άγνωστου Στρατιώτη.

«Μετά από δεκαετίες, έτοιμη επιτέλους η ράμπα για την πρόσβαση των πολιτών με κινητικά προβλήματα στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη. Πρόκειται για μία παρέμβαση ουσίας, αλλά και συμβολισμού. Είναι η αφετηρία για την εφαρμογή του τεχνικού μας προγράμματος που με έργα 264 εκατ. ευρώ για τις αναπλάσεις στους δρόμους και τα πεζοδρόμιά μας δημιουργούμε μία πόλη προσβάσιμη σε όλους», έγραψε σε μήνυμά του στο Facebook ο Κώστας Μπακογιάννης.

Ράμπα για ΑμεΑ στον Άγνωστο Στρατιώτη κατασκεύασε ο δήμος Αθηναίων Facebook Twitter

Υπενθυμίζεται πως πρόσφατα είχε προκαλέσει αίσθηση η εικόνα του παραολυμπιονίκη στην κολύμβηση Δημήτρη Καρυπίδη που προσπάθησε αλλά δεν είχε καταφέρει να φτάσει μέχρι το μνημείο.

Το αίτημα για ράμπα έθεταν οι φορείς που εκπροσωπούν τα άτομα με αναπηρία για ολόκληρες δεκαετίες χωρίς αποτέλεσμα, ενώ πριν από δυο χρόνια το υπουργείο Πολιτισμού είχε δώσει το «πράσινο φως» για να προχωρήσει η κατασκευή χωρίς ωστόσο να ξεκινήσουν οι σχετικές διαδικασίες.

Ελλάδα
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΠΕΚΕΠΕ: Πλαστογράφησαν την υπογραφή γυναίκας με Αλτσχάιμερ για να πάρουν επιδοτήσεις

Ελλάδα / ΟΠΕΚΕΠΕ: Πλαστογράφησαν την υπογραφή γυναίκας με Αλτσχάιμερ για να πάρουν επιδοτήσεις

Οι επιτήδειοι πίστευαν ότι λόγω της ασθένειας της η Χρυσάνθη Σκαρπαθιώτη δεν θα προχωρούσε σε κινήσεις για να αιτηθεί αγροτικής επιδότησης για τις καλλιέργειές της
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια