Πυροβολισμοί στη Λ. Αλεξάνδρας: 72 προσαγωγές - Συνεχίζονται οι έρευνες των Αρχών

Πυροβολισμοί στη Λ. Αλεξάνδρας: 70 προσαγωγές - Συνεχίζονται οι έρευνες των Αρχών Facebook Twitter
Το σημείο των πυροβολισμών στη Λ. Αλεξάνδρας / ΕΡΤ
0

Στις 70 ανέρχονται μέχρι αυτή την ώρα οι προσαγωγές, μετά το σοβαρό επεισόδιο με πυροβολισμούς στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Νωρίτερα το απόγευμα του Σαββάτου, σημειώθηκε αιματηρή συμπλοκή μεταξύ δεκάδων οπαδών του Παναθηναϊκού, με τρεις τραυματίες - ο ένας από πυροβολισμούς-, έξω από το γήπεδο στην οδό Τσόχα. Σύμφωνα ωστόσο με πληροφορίες της ΕΛ.ΑΣ. δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή τους.

Σημειώνεται πως οι δύο από τους τραυματίες έχουν διακομιστεί στο Λαϊκό Νοσοκομείο και ένας στο ΚΑΤ. Ο ένας εκ των τραυματιών, είναι ένας 38χρονος που τραυματίστηκε από πυροβολισμό στο πόδι και ο δεύτερος είναι ένας 22χρονος που έχει τραυματιστεί στην κοιλιά, από αιχμηρό αντικείμενο.

Ο τρίτος είναι ένας 25χρονος που τραυματίστηκε από ξυλοδαρμό και μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ. Οι 72 προσαχθέντες έχουν μεταφερθεί στη ΓΑΔΑ, ενώ αυτή την ώρα που συνεχίζονται οι έρευνες στο σημείο, με στόχο να συλληφθούν οι δράστες. Αξίζει να σημειωθεί πως το αιματηρό περιστατικό, έλαβε χώρα λίγες ώρες πριν το φιλικό παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ Λάρνακας απόψε.

Με πληροφορίες από ΕΡΤ

 
Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέες ταυτότητες: Διευρύνεται το ωράριο λειτουργίας των αρμόδιων γραφείων της ΕΛΑΣ

Ελλάδα / Νέες ταυτότητες: Διευρύνεται το ωράριο λειτουργίας των αρμόδιων γραφείων της ΕΛΑΣ

Η νέα διεύρυνση ενισχύει σημαντικά τη διαθεσιμότητα ραντεβού και τις ώρες εξυπηρέτησης, μειώνοντας τους χρόνους αναμονής και διευκολύνοντας την έγκαιρη έκδοση νέων δελτίων ταυτότητας
LIFO NEWSROOM