Πύργος: Εργαζόμενη στην καθαριότητα πέθανε εν ώρα εργασίας- Την πάτησε το απορριμματοφόρο

Πύργος: Εργαζόμενη στην καθαριότητα πέθανε εν ώρα εργασίας- Την πάτησε το απορριμματοφόρο Facebook Twitter
1

Τραγικό θάνατο βρήκε μια εργαζόμενη στην υπηρεσία καθαριότητας του δήμου Πύργου, η οποία τραυματίστηκε πολύ σοβαρά στην περιοχή Συκιά στο Κατάκολο.


Η άτυχη γυναίκα, σύμφωνα με το ΑΠΕ, ήταν στο πίσω μέρος του απορριμματοφόρου και υπό αδιευκρίνιστες έως τώρα συνθήκες βρέθηκε κάτω από τις ρόδες του οχήματος.


Ασθενοφόρο τη μετέφερε σε νοσοκομείο, με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και στα πόδια όπου οι γιατροί παρά τις μεγάλες προσπάθειες δεν κατάφεραν να την κρατήσουν στη ζωή.

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΠΤΩΣΗ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Κλιμάκιο του υπουργείου Παιδείας με ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς στο σχολείο των δύο μαθητριών

Το υπουργείο τόνισε ότι προτεραιότητα είναι «η προστασία της ψυχικής υγείας των μαθητών/τριών, των οικογενειών τους και η στήριξη της εκπαιδευτικής κοινότητας»
THE LIFO TEAM
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΤΩΣΗ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Νέες πληροφορίες για το σημείωμα του ενός από τα δύο κορίτσια που έπεσαν από την ταράτσα

Η αναφορά στις Πανελλήνιες και όσα έχουν γίνει μέχρι ώρας γνωστά για την υπόθεση - «Ήταν μόνη της», περιγράφουν συνομήλικα κορίτσια για τη μία από τις δύο 16χρονες
THE LIFO TEAM