Νέες λεπτομέρειες για την υπόθεση του ψευτογιατρού, Νίκου Κοντοστάθη, έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

 

Ο κατάλογος των θυμάτων μάλιστα μεγαλώνει και οι αρχές εντόπισαν τέσσερα ακόμα θύματα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega. Όπως προκύπτει από την έρευνα της αστυνομίας, τέσσερις ακόμη άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από την δράση του ψευτογιατρού, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των θυμάτων σε επτά.

 

Σημειώνεται ότι τα τέσσερα νέα θύματα έπασχαν από ιάσιμα νοσήματα και μένει να αποδειχθεί κατά πόσο οι συμβουλές του δήθεν γιατρού τους οδήγησε στον θάνατο.

 

Την ίδια ώρα, οι αρχές βρήκαν μηνύματα στο κινητό τηλέφωνο του κατηγορούμενου, όπου ο ψευτογιατρός ζητάει συγκεκριμένα ποσά από πελάτισσα.

 

«Μαρία καλημέρα αυτά είναι τα ποσά διαιρούμενα για να κόψεις τα τσεκ. 10.940, 1.427, 4.351. Επίσης γνώριζε ότι αρκετά βότανα από το Άγιο Όρος μας τα δίδουν ευλογία και δε μας τα χρέωσαν καθόλου. Δηλαδή να φανταστείς ούτε τα μισά δε μου χρεώνουν. Είδες έχει ο θεός».

 

«Νίκο καλημέρα, καλό και ευλογημένο μήνα! Ευχαριστώ για την ενημέρωση θα σε καλέσω πιο αργά, όταν αποδεσμευτώ για να συνεννοηθούμε». Σε άλλο μήνυμα, ο κατηγορούμενος, σύμφωνα με το Mega, εξηγεί σε άγνωστο πρόσωπο που αγωνιά για την πορεία της υγείας συγγενούς του, ότι αν δεν συνεχίσει τη δήθεν αγωγή θα πεθάνει. «Νίκο μήπως να σταματήσουμε τα αποστάγματα για να δούμε και τι ενοχλεί τους νεφρούς; Επίσης πρέπει να νοσηλευτεί άμεσα;».

 

Οι έρευνες συνεχίζονται.