Προθεσμία να απολογηθεί πήρε ο παιδοκτόνος αστυνομικός

Προθεσμία να απολογηθεί πήρε ο παιδοκτόνος αστυνομικός Facebook Twitter
Φωτο: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ
0

Προθεσμία για να απολογηθεί αύριο στις 13.00 πήρε από τον γ' τακτικό ανακριτή Θεσσαλονίκης, ο 47χρονος αστυνομικός που κατηγορείται ότι στραγγάλισε την 7χρονη κόρη του.

Νωρίτερα, η εισαγγελέας πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης Ιωάννα Ζωγράφου, του απήγγειλε την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και τον παρέπεμψε στον ανακριτή. Κατά την ολιγόλεπτη παραμονή του στο γραφείο της εισαγγελικής λειτουργού φέρεται να ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ.

Ο 47χρονος αρχιφύλακας της ΕΛ.ΑΣ., που υπηρετούσε στα ΜΑΤ Θεσσαλονίκης, έδειχνε χαμένος και έξω από το ανακριτικό γραφείο ψέλλισε ότι ζητεί να υποβληθεί σε ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη. Το συγγενικό του περιβάλλον ανέφερε, σύμφωνα με το αθηναϊκό πρακτορείο, ότι είχε μανιοκατάθλιψη, ενώ το διάστημα που απουσίαζε από την υπηρεσία του λόγω της άδειας ανατροφής που είχε λάβει το προηγούμενο διάστημα, επισκέφθηκε ιδιώτη γιατρό και ακολουθούσε φαρμακευτική αγωγή.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ρόδος: 38χρονη διέκοψε τη θεραπεία φυματίωσης της κόρης της και αναζητείται από τις αρχές

Ελλάδα / Ρόδος: 38χρονη διέκοψε τη θεραπεία φυματίωσης της κόρης της και αναζητείται από τις αρχές

Η 4χρονη έχει διακόψει τη φαρμακευτική της αγωγή, γεγονός που εγκυμονεί κινδύνους για την υγεία της, αλλά και για τη δημόσια υγεία, λόγω της μεταδοτικότητας της νόσου
LIFO NEWSROOM
First Intake: Σε λειτουργία η νέα ψηφιακή πλατφόρμα για ραντεβού σε δομές ψυχικής υγείας

Ελλάδα / First Intake: Σε λειτουργία η νέα ψηφιακή πλατφόρμα για ραντεβού σε δομές ψυχικής υγείας

Η υπηρεσία παρέχεται δωρεάν και η ψηφιοποίηση του πρώτου αιτήματος έχει στόχο την βελτίωση της προσβασιμότητας και της αποτελεσματικότητας στην παροχή φροντίδας ψυχικής υγείας
LIFO NEWSROOM