Προκαταρκτική εξέταση μετά από καταγγελίες για τρωκτικά στα δημοτικά κοιμητήρια Καλαμαριάς

Προκαταρκτική εξέταση μετά από καταγγελίες για τρωκτικά στα δημοτικά κοιμητήρια Καλαμαριάς Facebook Twitter
φωτό αρχείου/ Eurokinissi
0

Την παρέμβαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης προκάλεσαν καταγγελίες περί επέλασης τρωκτικών στα δημοτικά κοιμητήρια της Καλαμαριάς.

Ειδικότερα, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Λάμπρος Τσόγκας, παρήγγειλε από την εισαγγελέα ποινικής δίωξης, Εμμανουέλα Κετσιατζή, τη διενέργεια επείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης, για να διερευνηθεί εάν στοιχειοθετούνται αξιόποινες πράξεις, όπως παραβάσεις συνδεόμενες με τον υγειονομικό κανονισμό, έκθεση σε κίνδυνο και παράβαση καθήκοντος.

Την έρευνα καλείται να φέρει εις πέρας το ΑΤ Καλαμαριάς.

Είχε προηγηθεί αναφορά της Ένωσης Λειτουργών Γραφείων Κηδειών και Ταριχευτών Ελλάδος, που κατήγγειλε την εμφάνιση τρωκτικών στα δημοτικά κοιμητήρια Καλαμαριάς, εγείροντας ζητήματα δημόσιας υγείας.

Σύμφωνα με τις σχετικές καταγγελίες, ποντίκια, αρουραίοι, κατσαρίδες κ.ά. κυκλοφορούν μέσα στα κοιμητήρια, ενώ από τους ψυκτικούς θαλάμους και τα νεκροστάσια αναδύονται άσχημες οσμές, γεγονός, που κατά τους καταγγέλλοντες, συνδέεται με την εμφάνιση των τρωκτικών.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι κατέθεσε ο αστυνομικός για την «εισβολή» στο σπίτι της Σοφίας Πολυζωγοπούλου

Ελλάδα / Η κατάθεση του αστυνομικού για την εισβολή στο σπίτι της Σοφίας Πολυζωγοπούλου από την πρώην σύζυγο του Απόστολου Λύτρα

«Κατέρρευσε από τη φόρτιση» η Σοφία Πολυζωγοπούλου - «Γιατί παίρνεις το μέρος του ενώ τα έχεις πάθει κι εσύ;» ρώτησε την πρώην σύζυγο του Απόστολου Λύτρα
NEWSROOM