Προφυλακίστηκε ο Aγγλούπας και άλλοι επτά κατηγορούμενοι - Τι υποστήριξε στην απολογία του

Προφυλακίστηκε ο Aγγλούπας και άλλοι επτά κατηγορούμενοι - Τι υποστήριξε στην απολογία του Facebook Twitter
1

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν ο επιχειρηματίας Αλέξανδρος Αγγλουπας και άλλοι επτά κατηγορούμενοι που εμπλέκονται στην υπόθεση της σπείρας διαρρηκτών πολυτελών κατοικιών.

Ο Α. Αγγλούπας που φέρεται να είχε το ρόλο κλεπταποδόχου στην υπόθεση της αποκαλούμενης «μαφίας των Ρομά», κατηγορείται με τα αδικήματα της συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωσης και του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο επιχειρηματίας αρνήθηκε τις κατηγορίες που του αποδίδονται και υποστήριξε απολογούμενος πως είναι συλλέκτης.

Φέρεται επίσης να υποστηρίζει πως από τα τρία ρολόγια μεγάλης αξίας που βρέθηκαν στη κατοχή του, τα δύο είχαν πιστοποιητικά ενώ το τρίτο ήταν απομίμηση.

Ο νεαρός επιχειρηματίας φέρεται επιπλέον να παραδέχθηκε κάποιες συναλλαγές με τους συγκατηγορούμενούς του στην υπόθεση -οι οποίες προκύπτουν από καταγεγραμμένες συνομιλίες- υποστηρίζοντας, ωστόσο, ότι δεν γνώριζε πως τα κοσμήματα για τα οποία μιλούσε ήταν προϊόντα κλοπής.

Υπενθυμίζεται ότι χθες κρίθηκαν προφυλακιστέοι μετά τις απολογίες τους για την δράση της σπείρας έντεκα κατηγορούμενοι.

Έτσι, οι κατηγορούμενοι ανέρχονται συνολικά στους 40, με τους προφυλακιστέους για την υπόθεση να φτάνουν τους 19 ενώ οι υπόλοιποι αφέθηκαν ελεύθεροι, οι περισσότεροι με περιοριστικούς όρους.

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ