Προφυλακίστηκε ο Aγγλούπας και άλλοι επτά κατηγορούμενοι - Τι υποστήριξε στην απολογία του

Προφυλακίστηκε ο Aγγλούπας και άλλοι επτά κατηγορούμενοι - Τι υποστήριξε στην απολογία του Facebook Twitter
1

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν ο επιχειρηματίας Αλέξανδρος Αγγλουπας και άλλοι επτά κατηγορούμενοι που εμπλέκονται στην υπόθεση της σπείρας διαρρηκτών πολυτελών κατοικιών.

Ο Α. Αγγλούπας που φέρεται να είχε το ρόλο κλεπταποδόχου στην υπόθεση της αποκαλούμενης «μαφίας των Ρομά», κατηγορείται με τα αδικήματα της συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωσης και του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο επιχειρηματίας αρνήθηκε τις κατηγορίες που του αποδίδονται και υποστήριξε απολογούμενος πως είναι συλλέκτης.

Φέρεται επίσης να υποστηρίζει πως από τα τρία ρολόγια μεγάλης αξίας που βρέθηκαν στη κατοχή του, τα δύο είχαν πιστοποιητικά ενώ το τρίτο ήταν απομίμηση.

Ο νεαρός επιχειρηματίας φέρεται επιπλέον να παραδέχθηκε κάποιες συναλλαγές με τους συγκατηγορούμενούς του στην υπόθεση -οι οποίες προκύπτουν από καταγεγραμμένες συνομιλίες- υποστηρίζοντας, ωστόσο, ότι δεν γνώριζε πως τα κοσμήματα για τα οποία μιλούσε ήταν προϊόντα κλοπής.

Υπενθυμίζεται ότι χθες κρίθηκαν προφυλακιστέοι μετά τις απολογίες τους για την δράση της σπείρας έντεκα κατηγορούμενοι.

Έτσι, οι κατηγορούμενοι ανέρχονται συνολικά στους 40, με τους προφυλακιστέους για την υπόθεση να φτάνουν τους 19 ενώ οι υπόλοιποι αφέθηκαν ελεύθεροι, οι περισσότεροι με περιοριστικούς όρους.

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟ 2025

Ελλάδα / Παράλληλο Μηχανογραφικό 2025: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα για τις Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης

Οι ΣΑΕΚ αποτελούν δημόσιες σχολές μεταλυκειακής εκπαίδευσης που εντάσσονται στο Εθνικό Πλαίσιο Προσόντων στο Επίπεδο 5 - Ποιοι έχουν δικαίωμα υποβολής
LIFO NEWSROOM
ΟΠΕΚΕΠΕ: Πλαστογράφησαν την υπογραφή γυναίκας με Αλτσχάιμερ για να πάρουν επιδοτήσεις

Ελλάδα / ΟΠΕΚΕΠΕ: Πλαστογράφησαν την υπογραφή γυναίκας με Αλτσχάιμερ για να πάρουν επιδοτήσεις

Οι επιτήδειοι πίστευαν ότι λόγω της ασθένειας της η Χρυσάνθη Σκαρπαθιώτη δεν θα προχωρούσε σε κινήσεις για να αιτηθεί αγροτικής επιδότησης για τις καλλιέργειές της
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια