Πρόεδρος Εργαζομένων ΔΕΔΔΗΕ: Οι πληροφορίες λένε ότι από ένα πουλί ξεκίνησε η φωτιά στη Βούλα

Πρόεδρος Εργαζομένων ΔΕΔΔΗΕ: Οι πληροφορίες λένε ότι από ένα πουλί ξεκίνησε η φωτιά στη Βούλα Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Σε εξωγενή παράγοντα και συγκεκριμένα σε ένα πουλί, επιρρίπτει τις ευθύνες για την φωτιά που ξέσπασε στην Βούλα, ο πρόεδρος εργαζομένων της ΔΕΔΔΗΕ, Κώστας Μανιάτης.

Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο Κώστας Μανιάτης είπε ότι «η φωτιά που δημιουργήθηκε, αν δημιουργήθηκε από υποσταθμό, που ανήκει στον ΔΕΔΔΗΕ, είναι από εξωγενή παράγοντα. Οι πληροφορίες λένε και η πυροσβεστική τα' χει πάρει όλα αυτά τα στοιχεία, ότι υπήρχε ένα πουλί, που αυτό δημιούργησε το πρόβλημα, που μετέφερε την φωτιά έξω από τον υποσταθμό. Αυτό το δημιούργησε το πουλί και πήραν φωτιά τα φτερά του» είπε.

Μπορείτε να μιλήσετε και με τις αρχές της Πυροσβεστικής, όταν βγει το πόρισμα, συμπλήρωσε καταλήγοντας πως «δεν είμαστε εμείς που θα κρίνουμε» για τις αποφάσεις.

Για να υπάρχει σύστημα πυρόσβεσης πρέπει να υπάρχει νερό, απάντησε σε σχετικό ερώτημα λέγοντας ότι δεν είναι ευθύνη του ΔΕΔΔΗΕ να ζητήσει να υπάρχει εκεί νερό.

Η απάντηση του προέδρου εργαζομένων του ΔΕΔΔΗΕ, προκάλεσε αμέσως την αντίδραση των καλεσμένων και των παρουσιαστών της εκπομπής της ΕΡΤ, οι οποίοι σχολίασαν ειρωνικά «να το πάμε φυλακή το πουλί».

Ο πρόεδρος των εργαζομένων σημείωσε ακόμα ότι οι καθαρισμοί των περιοχών γύρω από τους σταθμούς ου ΔΕΔΔΗΕ με κυβερνητική απόφαση θα πρέπει να καθαρίζονται από την 1η Μαΐου ως τέλος Ιουνίου.

Με πληροφορίες της ΕΡΤ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ