Προαστιακός: Έρχεται νέος σταθμός στη Βόρεια Αττική

Προαστιακός: Έρχεται νέος σταθμός στη Βόρεια Αττική Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi.
0

Μια νέα σιδηροδρομική στάση του Προαστιακού αναμένεται να κατασκευαστεί στο Κρυονέρι Αττικής με το έργο να αποτελεί σημαντική διευκόλυνση για τους κατοίκους της περιοχής.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το capital.gr, το έργο προϋπολογισμού 5,88 εκατομμυρίων ευρώ αφορά στην κατασκευή στάσης μεταξύ των σταθμών Δεκελείας και Αγίου Στεφάνου, στον σιδηροδρομικό άξονα Πάτρα - Αθήνα - Θεσσαλονίκη - Ειδομένη. 

Στο πλαίσιο αυτό, μια μεγάλη περιοχή στα περίχωρα της Αθήνας θα διαθέτει καλύτερη συγκοινωνιακή εξυπηρέτηση, με μέσο σταθερής τροχιάς, εξυπηρετώντας κυρίως το δίκτυο του προαστιακού προς τη Χαλκίδα. 

Στο νέο σταθμό προβλέπονται χώροι για την εξυπηρέτηση των επιβατών (εκδοτήρια εισιτηρίων, WC επιβατών, WC υπαλλήλων, αποθηκευτικός χώρος) και μηχανολογικοί χώροι για την υποστήριξη της στάσης και των σιδηροδρομικών συστημάτων.

Ο διαγωνισμός για την κατασκευή σιδηροδρομικής στάσης δημοπρατήθηκε πρόσφατα και ως ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής των προσφορών ορίστηκε η 10η Οκτωβρίου.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πλήθος κόσμου στο τελευταίο «αντίο» στον Γιώργο Βότση

Ελλάδα / Γιώργος Βότσης: Πλήθος κόσμου στο τελευταίο «αντίο» στον δημοσιογράφο

Πλήθος κόσμου βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών για να πει το τελευταίο αντίο στον δημοσιογράφο Γιώργο Βότση, στην πολιτική κηδεία που πραγματοποιήθηκε σε κλίμα συγκίνησης
THE LIFO TEAM