Πήγε στο Δημοτολόγιο Καλαμαριάς, ανακάλυψε ότι είναι παντρεμένη χωρίς να το ξέρει

Πήγε στο Δημοτολόγιο Καλαμαριάς, ανακάλυψε ότι είναι παντρεμένη χωρίς να το ξέρει Facebook Twitter
0

Μια επίσκεψη στο Δημοτολόγιο της Καλαμαριάς είχε απρόσμενη εξέλιξη για μία 34χρονη: την ενημέρωσαν ότι είναι παντρεμένη με 46χρονο, χωρίς η ίδια να γνωρίζει το παραμικρό.  

Μετά την καταγγελία της στην αστυνομία, ακολούθησε έρευνα από την οποία προέκυψε ο τρόπος που είχε δράσει ο υποτιθέμενος «σύζυγός» της. Ο 46χρονος κατέθεσε πλαστό πιστοποιητικό γάμου των αλβανικών αρχών σε ληξιαρχείο των Αθηνών, το διάστημα από τον Αύγουστο έως τον Δεκέμβριο του 2018, στο οποίο βεβαιωνόταν ο γάμος του με την 34χρονη. 

Έτσι, κατάφερε να υφαρπάξει πιστοποιητικό γάμου, προκειμένου να εγγραφεί στην οικογενειακή μερίδα της 34χρονης, στον δήμο Καλαμαριάς, ως σύζυγός της.

Στη συνέχεια ο αλβανικής καταγωγής 46χρονος, με το υφαρπαγμένο πιστοποιητικό γάμου και με πλαστή υπεύθυνη δήλωση της 34χρονης έκανε αίτηση στις αρμόδιες υπηρεσίες για την έκδοση άδειας παραμονής του, ως σύζυγος Έλληνα πολίτη. Έτσι κατάφερε «τη διαγραφή του από τον εθνικό κατάλογο ανεπιθύμητων αλλοδαπών, το οποίο ήταν και ο αρχικός σκοπός όλων των ενεργειών του», σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. 

Σε βάρος του 46χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για πλαστογραφία και υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης κατ’ εξακολούθηση. 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η φιλόλογος Λιάνα Κόκκινου που στήριξε τον Ιρανό μαθητή που αρίστευσε, μιλά στη LIFO

Ελλάδα / Η φιλόλογος Λιάνα Κόκκινου που στήριξε τον Ιρανό μαθητή, μιλά στη LIFO

Η συντονίστρια του προγράμματος «Άμεση Ανακούφιση Προσφύγων και Μεταναστών» των Παιδικών Χωριών SOS στη Λέσβο, μιλά για την επιτυχία του 18χρονου παιδιού αλλά και για τι θα πρέπει να κάνει πλέον η πολιτεία

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ