Πέλλα: 68χρονη κατέληξε λίγο μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου της Pfizer - Τι καταγγέλλει η οικογένειά της

Πέλλα: 68χρονη κατέληξε λίγο μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου Pfizer - Τι καταγγέλλει η οικογένειά της Facebook Twitter
68χρονη χωρίς υποκείμενα νοσήματα κατέληξε μετά τη β'δόση του εμβολίου της Pfizer - Eurokininssi
0

Έφυγε από τη ζωή 68χρονη από την Πέλλα, μια ημέρα μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου Pfizer για τον κορωνοϊό. 

Σύμφωνα με το portothema.gr, μήνυση κατά παντός υπευθύνου κατέθεσε η οικογένεια 68χρονης γυναίκας. Σύμφωνα με αυτή, η 68χρονη έκανε την πρώτη δόση του εμβολίου της Pfizer στις 14 Απριλίου και τη δεύτερη στις 4 Μαΐου. Η γυναίκα έμεινε μισή ώρα στο Κέντρο Υγείας όπου τη συνόδευσε η κόρη της και αποχώρησε.

Λίγες ώρες αργότερα, προς το βράδυ της 4ης Μαΐου, η 68χρονη άρχισε να νιώθει σκοτοδίνη, είχε εμετούς και παράλυση στα χέρια και στα πόδια. Τα παιδιά της την πήγαν στο νοσοκομείο όπου περιέγραψε στον εφημερεύοντα γιατρό τα συμπτώματα. Μετά από κάποιες εξετάσεις, σύμφωνα με τα παιδιά της, οι γιατροί είπαν πως επρόκειτο για παρενέργειες του εμβολίου και της έδωσαν εξιτήριο.

Τα συμπτώματα, ωστόσο, δεν υποχώρησαν κι επιπλέον η 68χρονη ανέβασε και πυρετό. Τα παιδιά της την μετέφεραν στο νοσοκομείο με το αυτοκίνητό τους αφού δεν υπήρχε ελεύθερο ασθενοφόρο. Η 68χρονη είχε χάσει τις αισθήσεις της όταν έφτασαν στο νοσοκομείο, αλλά παρέμενε ζωντανή με χαμηλό σφυγμό. Οι γιατροί προχώρησαν σε διασωλήνωση, αλλά μετά από μισή ώρα περίπου, κατέληξε. 

Σύμφωνα με την οικογένειά της, η γυναίκα δεν είχε υποκείμενο νόσημα και ήταν σε άριστη φυσική κατάσταση. Ο δικηγόρος της οικογένειας, κ. Αντώνης Ξυλουργίδης κατέθεσε μήνυση κατά παντός υπευθύνου για να διερευνηθεί το ενδεχόμενο τέλεσης αξιόποινων πράξεων με οποιονδήποτε τρόπο .

«Η οικογένεια της 68χρονης είναι υπέρ των εμβολιασμών. Η 68χρονη εμβολιάστηκε για να προστατευθεί και να προστατέψει τους γύρω της. Θέλουμε απλά να δούμε τις πραγματικά συνέβη και έφυγε από την ζωή, χωρίς να έχουμε επιλέξει τη λάθος κατεύθυνση», τόνισε ο δικηγόρος στο in.gr.

Η οικογένεια διόρισε και ιατροδικαστή τεχνικό σύμβουλο  ενώ αναμένεται να γίνει  νεκροψία - νεκροτομή την Τρίτη. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ