Η πρώτη παρέλαση του Πατρινού Καρναβαλιού ξεκίνησε στην καρδιά της πόλης.
Χιλιάδες καρναβαλιστές βρέθηκαν στην Πάτρα για να παρακολουθήσουν την παρέλαση των αρμάτων στο κέντρο της πόλης, από νωρίς το βράδυ της Παρασκευής 20 Φεβρουαρίου και να συμμετάσχουν στις παρελάσεις του Σαββάτου και της Κυριακής.
Αύριο, Σάββατο, περίπου στις 18:00 αναμένεται να ξεκινήσει η νυχτερινή ποδαράτη, στην οποία, σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, θα συμμετάσχουν περίπου 50.000 άτομα.
Την Κυριακή θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη καρναβαλική παρέλαση, που αναμένεται να ξεκινήσει από νωρίς το μεσημέρι, περίπου στις 14:00.
Βίντεο από τοπικά μέσα της Πάτρας μεταδίδουν εικόνες από την παρέλαση, με επίκεντρο τη μεγάλη συγκέντρωση καρναβαλιστών στην Πλατεία Γεωργίου.
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, πλήθος κόσμου κατέκλυσε τον σταθμό των ΚΤΕΛ στον Κηφισό με προορισμό την Πάτρα. Τα δρομολόγια έχουν αυξηθεί, προκειμένου να εξυπηρετηθεί ο μεγάλος όγκος των ταξιδιωτών που κατευθύνονται στην αχαϊκή πρωτεύουσα για το καρναβάλι.
Μεγάλη ήταν και η ζήτηση για τους επόμενους δύο δημοφιλείς καρναβαλικούς προορισμούς, την Ξάνθη και το Ρέθυμνο.