Πάτρα: Τρεις άνδρες παρέσυραν και κακοποίησαν 16χρονη

Πάτρα: Τρεις άνδρες παρέσυραν και κακοποίησαν 16χρονη Facebook Twitter
φωτ.: Eurokinissi
0

Στη σύλληψη δύο ανδρών, για σεξουαλική κακοποίηση 16χρονης, προχώρησαν τα ξημερώματα στην Πάτρα αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Πατρών, που αναζητούν και τρίτο άνδρα που εμπλέκεται στην ιστορία.

Εις βάρος των δύο συλληφθέντων σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια, που διαπράχθηκε από τρεις δράστες που ενεργούσαν από κοινού.

Όπως αναφέρει το tempo24, έχουν ταυτοποιηθεί τα πλήρη στοιχεία ενός ακόμη ημεδαπού άνδρα, ο οποίος βαρύνεται με τις ίδιες κατηγορίες και αναζητείται για να συλληφθεί.

Ειδικότερα, οι τρεις κατηγορούμενοι, χθες αργά το βράδυ, στην Πάτρα, έξω από κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, καταχράστηκαν ένα 16χρονο κορίτσι, το οποίο τελούσε υπό την επήρεια μέθης και αφού το οδήγησαν σε εγκαταλελειμμένο κτήριο, ενήργησαν από κοινού γενετήσιες πράξεις σε βάρος της.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Πατρών, εντόπισαν άμεσα και συνέλαβαν τους δύο κατηγορούμενους, ενώ η ανήλικη εξετάστηκε παρουσία παιδοψυχιάτρου και παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση.

Οι δύο συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αχαΐας, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον ταυτοποιημένο συνεργό τους.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άρτα: Τα όργανα του 14χρονου Σπύρου και του 12χρονου Νίσι δίνουν δεύτερη ευκαιρία σε άλλα παιδιά

Ελλάδα / Άρτα: Τα όργανα του 14χρονου Σπύρου και του 12χρονου Νίσι δίνουν δεύτερη ευκαιρία σε άλλα παιδιά

Ήπαρ, νεφροί, κερατοειδείς, η μία καρδιά και οι πνεύμονες των δύο παιδιών από την Άρτα δίνουν ελπίδα σε παιδιά και ασθενείς που περίμεναν χρόνια στη λίστα μεταμοσχεύσεων
LIFO NEWSROOM
Αγρίνιο: Ξεκίνησαν οι απολογίες για το κύκλωμα παράνομων αναπηρικών επιδομάτων - Το χρονικό

Ελλάδα / Αγρίνιο: Ξεκίνησαν οι απολογίες για το κύκλωμα παράνομων αναπηρικών επιδομάτων - Το χρονικό

Οι δύο συλληφθέντες κατηγορούνται ότι λειτουργούσαν υποστηρικτικά στον πυρήνα της οργάνωσης, αξιοποιώντας την επαγγελματική τους ιδιότητα στον χώρο της υγείας
LIFO NEWSROOM
Πτώση ελικοπτέρου στη Βουλιαγμένη: Εξετάζεται το ενδεχόμενο της υπερφόρτωσης - «Δεν απογειώθηκε με τον σωστό τρόπο»

Ελλάδα / Πτώση ελικοπτέρου στη Βουλιαγμένη: «Δεν απογειώθηκε με τον σωστό τρόπο» - Τι εξετάζεται

«Aπό τύχη δεν είχαμε κάποιο πολύ σοβαρό αεροπορικό δυστύχημα γιατί είναι και κάποιοι τσιμεντένιοι όγκοι δίπλα στην προβλήτα» δήλωσε εμπειρογνώμονας αεροπορικών ατυχημάτων
LIFO NEWSROOM