Πάτρα: Στο νοσοκομείο φιλοξενείται ακόμη η 17χρονη που εξαφανίστηκε στην Ιρλανδία και βρέθηκε στην Ακράτα

Πάτρα: Ανήλικη εξαφανίστηκε από την Ιρλανδία και φιλοξενείται στο νοσοκομείο επί 17 μέρες Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Φρουρούμενη στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» στην Πάτρα βρίσκεται η 17χρονη από την Ιρλανδία, η οποία δηλώθηκε ως εξαφανισμένη από την οικογένειά της, αλλά φαίνεται πως δεν έχουν ενδιαφερθεί μέχρι στιγμής για την κατάστασή της. 

Η ανήλικη εντοπίστηκε από αστυνομικούς στην περιοχή της Ακράτας πριν από 17 ημέρες. Αποφασίστηκε να μεταφερθεί προσωρινά στο νοσοκομείο της Πάτρας για προληπτικές εξετάσεις μέχρι να αποφανθούν και οι εισαγγελικές αρχές για το τι μέλλει γενέσθαι με την υπόθεσή της. 

Από τότε έχουν περάσει οι μέρες χωρίς να έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον από το οικογενειακό περιβάλλον για την τύχη της 17χρονης - αν και την δήλωσαν ως εμφανισμένη - και παραμένει στο νοσοκομείο φρουρούμενη από γυναίκες αστυνομικούς. 

Οι αρχές δεν έχουν αποφασίσει ακόμα αν πρέπει να μεταφερθεί για φιλοξενία σε κάποια δομή ή να επιστρέψει στη χώρα της, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο των αστυνομικών υπαλλήλων Αχαΐας, Χάρη Τσίτσικα, οι αστυνομικοί έχουν σταματήσει κάθε άλλη εργασία για να φυλάσσουν επί 24ώρου βάσεως την 17χρονη.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δύο νέα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας στη Λέσβο: Συνελήφθησαν στρατιωτικός και γιατρός

Ελλάδα / Δύο νέα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας στη Λέσβο: Συνελήφθησαν στρατιωτικός και γιατρός

Στρατιωτικός κατηγορείται ότι χτύπησε τη γυναίκα του και το ανήλικο παιδί του - Το δεύτερο αφορά γνωστό γιατρό της Μυτιλήνης, ο οποίος φέρεται να χειροδίκησε εναντίον της νεαρής κόρης του
LIFO NEWSROOM