Πάτρα: Διαμαρτυρία κατά την άφιξη του Πέτσα- «Ανοίξτε το εμπόριο» φώναζαν καταστηματάρχες

Πάτρα: Διαμαρτυρία κατά την άφιξη του Πέτσα- «Ανοίξτε το εμπόριο» φώναζαν καταστηματάρχες Facebook Twitter
Πηγή φωτό EUROKINISSI
0

Με έντονες αποδοκιμασίες υποδέχθηκαν έμποροι της Πάτρας τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας.

 

Ο κ. Πέτσας μετέβη σήμερα στην πόλη, στον απόηχο της απόφασης να μην ανοίξει τη Δευτέρα το λιανεμπόριο στις περιφερειακές ενότητες Θεσσαλονίκης, Αχαΐας και Κοζάνης, λόγω της επιδημιολογικής κατάστασης.

 

Έξω από δημαρχείο της Πάτρας είχαν συγκεντρωθεί έμποροι, που αποδοκίμασαν τον κ. Πέτσα και του φώναζαν «ανοίξτε το εμπόριο». Ο Εμπορικός Σύλλογος Πάτρας έχει καλέσει τα μέλη του σε κινητοποιήσεις σήμερα, με αφορμή την επίσκεψη του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών.

 

 

Αρχικά ο κ. Πέτσας είχε συνάντηση με τον δήμαρχο Πατρέων, Κώστα Πελετίδη και ακολουθεί επίσκεψή του στο Επιμελητήριο, όπου θα έχει συνάντηση και με εμπόρους.

 

Οι Εμπορικοί Σύλλογοι και των τριών περιοχών στις οποίες δεν θα ανοίξει το λιανεμπόριο έχουν αντιδράσει με ανακοινώσεις τους. Χαρακτηριστική η επιστολή που έστειλε στον Κυριάκο Μητσοτάκη ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, που τον καλεί να ανακαλέσει την απόφαση, προειδοποιώντας ότι οι επιχειρηματίες δεν θέλουν να πειθαρχήσουν.

 

«Είμαστε απόλυτα πεπεισμένοι ότι αντιλαμβάνεστε την δικαιολογημένη αγανάκτηση του κόσμου, ο οποίος δεν μπορεί να κατανοήσει πώς αλλάζουν οι αποφάσεις εντός 36 ωρών, με αποτέλεσμα οι επιχειρηματίες να δηλώνουν ότι δεν θέλουν να πειθαρχήσουν στην κυβερνητική απόφαση»,αναφέρει συγκεκριμένα η επιστολή.

 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τροχαίο με λεωφορεία στη Βούλα: Φρουρούμενη νοσηλεύεται η 55χρονη οδηγός - 14 επιβάτες παραμένουν στα νοσοκομεία

Ελλάδα / Τροχαίο με λεωφορεία στη Βούλα: Φρουρούμενη νοσηλεύεται η 55χρονη οδηγός - 14 επιβάτες παραμένουν στα νοσοκομεία

Έξι παιδιά νοσηλεύονται στο Παίδων, δύο ενήλικες στο «Γεννηματάς», τρεις στο «Ασκληπιείο» και δύο στο ΚΑΤ, μεταξύ αυτών και μία 32χρονη πολυτραυματίας
LIFO NEWSROOM