Πάσχα 2020: Κατακόρυφη πτώση για την κίνηση στις εθνικές οδούς

Πάσχα 2020: Κατακόρυφη πτώση για την κίνηση στις εθνικές οδούς Facebook Twitter
Eurokinissi
0

Κατακόρυφη είναι η πτώση της κίνησης στις εθνικές οδούς το Πάσχα του 2020 σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο πέρυσι. 

Η εικόνα, όπως αυτή διαμορφώθηκε από τα μέτρα για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κορωνοϊού, αποτυπώνεται στα επίσημα στοιχεία των διοδίων των δύο μεγάλων εθνικών οδών. Συγκεκριμένα από τη Μεγάλη Πέμπτη μέχρι και το Μεγάλο Σάββατο το μεσημέρι, από τα διόδια της εθνικής οδού Αθηνών - Κορίνθου είχαν περάσει 135.899 λιγότερα αυτοκίνητα από το περσινό αντίστοιχο διάστημα. Συγκεκριμένα, το 2020 πέρασαν το συγκεκριμένο διάστημα από τα διόδια Αθηνών - Κορίνθου, 17.768.

Όσον αφορά στην εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας, ενώ πέρυσι είχαν περάσει από τα διόδια 118.649 ΙΧ, φέτος από τη μεγάλη Πέμπτη μέχρι και το μεγάλο Σάββατο είχαν περάσει μόλις 13.038 αυτοκίνητα.

Σημειώνεται πως από το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου οι έλεγχοι έχουν εντατικοποιηθεί, ενώ τα πρόστιμα έχουν διπλασιαστεί. Τα μέτρα ισχύουν ως και τη Δευτέρα του Πάσχα. 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρεμιέρα σήμερα για την 24ωρη λειτουργία σε Μετρό, Τραμ και Λεωφορεία κάθε Σάββατο - Αναλυτικά τα δρομολόγια

Ελλάδα / Πρεμιέρα σήμερα για την 24ωρη λειτουργία σε Μετρό, Τραμ και Λεωφορεία κάθε Σάββατο - Αναλυτικά τα δρομολόγια

Πλέον κάθε Σάββατο, το μετρό της Αθήνας, καθώς και το τραμ θα λειτουργούν όλο το 24ωρο, ενώ προστίθενται 11 λεωφορειακές γραμμές, επιπλέον των υφιστάμενων γραμμών 24ωρης και νυχτερινής λειτουργίας
LIFO NEWSROOM
Μονή Σινά: Παραιτήθηκε κι επίσημα ο Αρχιεπίσκοπος Δαμιανός μετά από 52 χρόνια ηγουμενίας

Ελλάδα / Μονή Σινά: Παραιτήθηκε κι επίσημα ο Αρχιεπίσκοπος Δαμιανός μετά από 52 χρόνια ηγουμενίας

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που είχε ανακοινώσει, στις 14 Σεπτεμβρίου θα συγκληθεί Γενική Συνέλευση των μοναχών με μοναδικό θέμα την εκλογή νέου Ηγουμένου και Αρχιεπισκόπου
LIFO NEWSROOM