Παντελής Παντελίδης: Δικαστική δικαίωση για την οικογένεια του τραγουδιστή

Παντελής Παντελίδης: Δικαστική δικαίωση για την οικογένεια του τραγουδιστή Facebook Twitter
0

Δικαιώθηκε η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη στην δικαστική διαμάχη με τον τραγουδιστή Σπύρο Μακρή, σχετικά με το τραγούδι «Απομακρυνθήκαμε».

Η οικογένεια του τραγουδιστή, που είχε υποβάλλει αίτηση για ασφαλιστικά μέτρα σε βάρος του τραγουδιστή Σπύρου Μαγδάλη, καταγγέλλοντας ότι ο καλλιτέχνης είχε επιχειρήσει να σφετεριστεί τραγούδι του Π.Παντελίδη, κάνοντας δημόσιες αναρτήσεις στο διαδίκτυο από τον Ιανουάριο, στις οποίες ερμήνευε και παρουσίαζε το τραγούδι σαν δικό του.

Στα τέλη Ιανουαρίου, η οικογένεια Παντελή Παντελίδη, με την πληρεξούσια δικηγόρο τους Έλλη Γ. Ρούσσου, στράφηκε κατά του τραγουδιστή με το ψευδώνυμο Σπύρος Μακρής, για την προστασία της πατρότητας του μουσικού έργου του Παντελή Παντελίδη, ώστε να απαγορευθεί κάθε χρήση και εκμετάλλευση αυτού του τραγουδιού από τον συγκεκριμένο καλλιτέχνη.

Μετά την επίδοση της αίτησης ασφαλιστικών μέτρων, Μακρής κατέθεσε στις 14 Φεβρουαρίου αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, στην οποία ισχυριζόταν ότι το τραγούδι ήταν δικό του, και ζητούσε να μην το χρησιμοποιεί η οικογένεια Παντελή Παντελίδη.

Οι δύο αιτήσεις συνεκδικάστηκαν στις 17 Απριλίου και το δικαστήριο δικαίωσε την πλευρά Παντελίδη, απαγορεύοντας στον Σπύρο Μακρή να χρησιμοποιεί ή να εκμεταλλεύεται με οποιονδήποτε τρόπο το τραγούδι του Παντελή Παντελίδη «Απομακρυνθήκαμε» απορρίπτοντας τη δική του αίτηση ασφαλιστικών μέτρων.

Μετά την αίτηση που κατέθεσε η οικογένεια εναντίον του, ο Μακρής ανάρτησε στο Facebook στη σελίδα του υβριστικό δημοσίευμα κατά της οικογένειας Παντελή Παντελίδη, για το οποίο η οικογένεια έχει προσφύγει στη Δικαιοσύνη.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΠΤΩΣΗ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Κλιμάκιο του υπουργείου Παιδείας με ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς στο σχολείο των δύο μαθητριών

Το υπουργείο τόνισε ότι προτεραιότητα είναι «η προστασία της ψυχικής υγείας των μαθητών/τριών, των οικογενειών τους και η στήριξη της εκπαιδευτικής κοινότητας»
THE LIFO TEAM
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΤΩΣΗ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Νέες πληροφορίες για το σημείωμα του ενός από τα δύο κορίτσια που έπεσαν από την ταράτσα

Η αναφορά στις Πανελλήνιες και όσα έχουν γίνει μέχρι ώρας γνωστά για την υπόθεση - «Ήταν μόνη της», περιγράφουν συνομήλικα κορίτσια για τη μία από τις δύο 16χρονες
THE LIFO TEAM
Επεισόδια στο ΑΠΘ: Η ανακοίνωση των πρυτανικών αρχών - «Η σημερινή επίθεση προσβάλλει την ίδια μας την υπόσταση»

Ελλάδα / Επεισόδια στο ΑΠΘ: Η ανακοίνωση των πρυτανικών αρχών - «Η σημερινή επίθεση προσβάλλει την ίδια μας την υπόσταση»

Οι πρυτανικές αρχές ζήτησαν άμεσα την εφαρμογή του νόμου, μετά το επεισόδιο στην Πολυτεχνική Σχολή, στη Νομική Σχολή και στη Σχολή Οικονομικών Επιστημών
THE LIFO TEAM