Στο νοσοκομείο ο Πάνος Καμμένος μετά από τροχαίο με τη μηχανή: «Δυστυχώς το πόδι είναι σε πολύ κακή κατάσταση»

Πάνος Καμμένος: Στο νοσοκομείο μετά από τροχαίο με τη μηχανή - «Το πόδι είναι σε κακή κατάσταση» Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi.
0

Τροχαίο ατύχημα είχε ο Πάνος Καμμένος, όπως γνωστοποίησε ο ίδιος μέσα από τον λογαριασμό του στο Twitter.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Καμμένος είχε τροχαίο με τη μηχανή ενώ οδηγούσε στα Νότια Προάστια. Μάλιστα, σε ανάρτησή του έγραψε ότι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

«Ευχαριστώ το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Ασκληπιείου Βούλας και του ΓΝΑ όπως και το ΕΚΑΒ για την άμεση ανταπόκριση στο ατύχημα που είχα εχθές βράδυ», γράφει χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, αναφερόμενος στην κατάσταση της υγείας του γράφει: «Δυστυχώς το πόδι είναι σε πολύ κακή κατάσταση. Έμπλεξα...».

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΠΤΩΣΗ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Κλιμάκιο του υπουργείου Παιδείας με ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς στο σχολείο των δύο μαθητριών

Το υπουργείο τόνισε ότι προτεραιότητα είναι «η προστασία της ψυχικής υγείας των μαθητών/τριών, των οικογενειών τους και η στήριξη της εκπαιδευτικής κοινότητας»
THE LIFO TEAM
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΤΩΣΗ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Νέες πληροφορίες για το σημείωμα του ενός από τα δύο κορίτσια που έπεσαν από την ταράτσα

Η αναφορά στις Πανελλήνιες και όσα έχουν γίνει μέχρι ώρας γνωστά για την υπόθεση - «Ήταν μόνη της», περιγράφουν συνομήλικα κορίτσια για τη μία από τις δύο 16χρονες
THE LIFO TEAM
Επεισόδια στο ΑΠΘ: Η ανακοίνωση των πρυτανικών αρχών - «Η σημερινή επίθεση προσβάλλει την ίδια μας την υπόσταση»

Ελλάδα / Επεισόδια στο ΑΠΘ: Η ανακοίνωση των πρυτανικών αρχών - «Η σημερινή επίθεση προσβάλλει την ίδια μας την υπόσταση»

Οι πρυτανικές αρχές ζήτησαν άμεσα την εφαρμογή του νόμου, μετά το επεισόδιο στην Πολυτεχνική Σχολή, στη Νομική Σχολή και στη Σχολή Οικονομικών Επιστημών
THE LIFO TEAM