Πανικός από επίθεση σε καφετέρια στα Πατήσια - Τραυματίστηκε από σφαίρα 22χρονη

Πανικός από επίθεση σε καφετέρια στα Πατήσια - Τραυματίστηκε από σφαίρα 22χρονη Facebook Twitter
0

Πανικός επικράτησε σε καφετέρια στα Πατήσια στη συμβολή των οδών Πατησίων και Γλάδστωνος όταν άγνωστος δράστης «γάζωσε» την τζαμαρία.

Ο δράστης που επέβαινε σε μηχανή πυροβόλησε τουλάχιστον πέντε φόρες στη τζαμαρία και στη συνέχεια διέφυγε.

Την ώρα των πυροβολισμών η καφετερία ήταν γεμάτη με πελάτες οι οποίοι έπεσαν στο πάτωμα για να προστατευτούν, ενώ επικράτησε «χάος» για αρκετή ώρα.

Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκε μια υπάλληλος 22 ετών.

Το περιστατικό συνέβη χθες το απόγευμα, άλλα έγινε γνωστό σήμερα. Η αστυνομία διεξάγει έρευνες για να εντοπίσει το δράστη.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΠΤΩΣΗ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Κλιμάκιο του υπουργείου Παιδείας με ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς στο σχολείο των δύο μαθητριών

Το υπουργείο τόνισε ότι προτεραιότητα είναι «η προστασία της ψυχικής υγείας των μαθητών/τριών, των οικογενειών τους και η στήριξη της εκπαιδευτικής κοινότητας»
THE LIFO TEAM
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΤΩΣΗ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Νέες πληροφορίες για το σημείωμα του ενός από τα δύο κορίτσια που έπεσαν από την ταράτσα

Η αναφορά στις Πανελλήνιες και όσα έχουν γίνει μέχρι ώρας γνωστά για την υπόθεση - «Ήταν μόνη της», περιγράφουν συνομήλικα κορίτσια για τη μία από τις δύο 16χρονες
THE LIFO TEAM