Παναγιωτόπουλος: Στις προτάσεις να φοράμε μάσκα ακόμη και στους δρόμους

Παναγιωτόπουλος: Στις προτάσεις να φοράμε μάσκα ακόμη και στους δρόμους Facebook Twitter
0

«Σταθερά κρίσιμη» χαρακτήρισε την κατάσταση με την έκρηξη των κρουσμάτων κορωνοϊού στην Ελλάδα ο επιδημιολόγος Τάκης Παναγιωτόπουλος, σημειώνοντας πως «τώρα είναι η ώρα για πραγματικά ισχυρά μέτρα, όχι λίγο αργότερα».

«Βρισκόμαστε σε ένα κομβικό σημείο. Είμαστε σε μια σταθερά αυξανόμενη αύξηση όχι όμως εκθετική, δηλαδή κάθε μέρα να έχουμε πολύ μεγαλύτερο αριθμό από την προηγούμενη, ούτε όμως και σε ύφεση εκεί είναι το στοίχημα» ανέφερε μιλώντας στον ΣΚΑΪ. 

Ο κ. Παναγιωτόπουλος σημείωσε πως η μάσκα στο δρόμο είναι και αυτή μέσα στην δέσμη μέτρων που μπορεί να εφαρμοστούν.

Επιπλέον ανέφερε πως υπάρχει υπερβολή στο κλείσιμο των σχολείων ενώ υπογράμμισε πως ένα από τα προτεινόμενα μέτρα είναι η λειτουργία των σχολείων σε μικρές ομάδες, να μην αναμειγνύονται τα τμήματα μεταξύ τους ώστε να εφαρμόζεται το κριτήριο της απόστασης και σε περίπτωση κρούσματος να μένει σε καραντίνα μόνο το τμήμα και όχι όλο το σχολείο.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έκρηξη στη ντισκοτέκ Jacky.O: Μαυροντυμένος άνδρας φέρεται να άφησε χαρτοσακούλα στην είσοδο του κέντρου

Ελλάδα / Έκρηξη στη ντισκοτέκ Jacky.O: Μαυροντυμένος άνδρας φέρεται να άφησε χαρτοσακούλα στην είσοδο του κέντρου

Η υπόθεση βρίσκεται πλέον στα χέρια του ελληνικού FBI - Στο «μικροσκόπιο» των Αρχών τέσσερα άτομα που κινούνταν στο σημείο λίγα λεπτά πριν την ισχυρή έκρηξη
LIFO NEWSROOM