Το ΠΑΜΕ απαντά στον Μητσοτάκη για την απεργία: «Ενοχλήθηκε σήμερα - Απαιτεί σιγή νεκροταφείου»

Το ΠΑΜΕ απαντά στον Μητσοτάκη για την απεργία: «Ενοχλήθηκε σήμερα - Απαιτεί σιγή νεκροταφείου» Facebook Twitter
EUROKINISSI
1

Απάντηση στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, για την δήλωσή του σχετικά με τη σημερινή απεργία, έδωσε το ΠΑΜΕ με σχετική ανακοίνωση.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρωθυπουργός σήμερα με μήνυμά του στα social media, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι μερικοί επαγγελματίες του συνδικαλισμού αντιδρούν στη διαφάνεια και ότι «για μία ακόμη φορά απεργούν οι λίγοι και ταλαιπωρούνται οι πολλοί».

Το ΠΑΜΕ από την πλευρά του απάντησε ότι: Ο κ. Μητσοτάκης το μήνυμα σήμερα το πήρε, γι' αυτό και ενοχλήθηκε. Θέλει και απαιτεί «σιγή νεκροταφείου».

Η ανακοίνωση του ΠΑΜΕ

«Για μια ακόμα φορά η κυβέρνηση φέρνει νομοσχέδιο που τσακίζει τα δικαιώματα και τους μισθούς των πολλών για χάρη μιας χούφτας επιχειρηματιών και «επενδυτών». Γι' αυτό ο πρωθυπουργός αφού τα έχει βρει σε όλα με την ηγετική ομάδα της ΓΣΕΕ και όσους τάχα κατηγορεί ως «επαγγελματίες συνδικαλιστές», προσπαθεί να παρέμβει στις συλλογικές αποφάσεις και τη ζωή των συνδικάτων, θέλει και απαιτεί «σιγή νεκροταφείου».

Το μήνυμα σήμερα το πήρε, γι' αυτό και ο πρωθυπουργός ενοχλήθηκε! Κάτω τα χέρια από τα συνδικάτα! Όλοι στον αγώνα!»

Ελλάδα
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
Αν και δεν ξέρω αν θα ήθελε συγκεκριμένα σιγή νεκροταφείου ο συγκεκριμένος πρωθυπουργός, φαντάζομαι ότι με μια σιγή όμοια με αυτή των προηγούμενων τεσσάρων ετών θα ήταν σχετικά ικανοποιημένος. Μια σιγή ακατανόητη και ακραία δυσανάλογη από ορισμένους φορείς σε σχέση με το μέγεθος των εξελίξεων και αλλαγών στα εργασιακά και όχι μόνο.

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ