Παιανία: Έφοδος αστυνομίας σε σπίτι - Είχε «ταμπουρωθεί» 70χρονη με καραμπίνα

Παιανία: Έφοδος αστυνομίας σε σπίτι - Είχε «ταμπουρωθεί» 70χρονη με καραμπίνα Facebook Twitter
Φωτογραφία: Eurokinissi/ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
0

Ολοκληρώθηκε αστυνομική επιχείρηση στην Παιανία όπου μία ηλικιωμένη πυροβόλησε με καραμπίνα στον αέρα νωρίτερα σήμερα, Τρίτη. 

Συγκεκριμένα, γύρω στις 19:00 πραγματοποιήθηκε έφοδος των αστυνομικών στο σπίτι της 70χρονης γυναίκας. Πριν από την έφοδο της αστυνομίας είχε προηγηθεί πολύωρη προσπάθεια με διαπραγματευτή ο οποίος βρισκόταν στο σημείο ενώ εκεί βρισκόταν και ο γιος της. 

Σημειώνεται πως η γυναίκα βρισκόταν επί ώρες ταμπουρωμένη στο σπίτι της, αφού προηγουμένως είχε βγει οπλισμένη από αυτό, κρατώντας μια καραμπίνα, με την οποία πυροβόλησε δύο φορές στον αέρα. Οι γείτονες της 70χρονης ενημέρωσαν την Ελληνική Αστυνομία για το συμβάν. Κατά πληροφορίες η καραμπίνα ανήκει στον γιό της. 

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και αναμένεται να εξεταστεί από γιατρό.  

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

LiFO ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ

Ελλάδα / Μιχάλης Μαρμαρινός από Δελφούς: «Δεν υπάρχει το "εγώ" χωρίς τον συνάνθρωπο»

Ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Φεστιβάλ Αθηνών-Επιδαύρου συμμετείχε μαζί με τον ομότιμο καθηγητή Κοινωνικής Ψυχιατρικής Στέλιο Στυλιανίδη και τον επικεφαλής ιατρό αποστολών στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Αστροναυτών, Αδριανό Γολέμη, σε μια συζήτηση όπου στο επίκεντρο βρέθηκαν η αποδοχή, η συμπερίληψη, η ψυχική υγεία και η αξία της συνεργασίας, στο πλαίσιο του 11ου Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών.
THE LIFO TEAM