Παγκράτι: Κανένας κίνδυνος έκρηξης - Μέχρι το βράδυ η αποκατάσταση στη βλάβη του δικτύου φυσικού αερίου

Παγκράτι: Κανένας κίνδυνος έκρηξης - Εντοπίστηκε η διαρροή του φυσικού αερίου Facebook Twitter
Πηγή: Eurokinissi.
0

Έως το βράδυ εκτιμάται ότι θα αποκατασταθεί η βλάβη στο δίκτυο φυσικού αερίου που προκλήθηκε το μεσημέρι στο Παγκράτι, ενώ δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για την περιοχή από τη διαρροή του φυσικού αερίου που σημειώθηκε.

   

Τα παραπάνω επισημαίνουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ πηγές της ΕΔΑ Αττικής. Οι ίδιες πηγές δηλώνουν ότι η βλάβη προκλήθηκε από αντίστοιχη βλάβη, στο σημείο, του δικτύου της ΕΥΔΑΠ.

   

Στην περιοχή έχει διακοπεί η παροχή φυσικού αερίου από την πρώτη στιγμή της διαρροής και ξεκίνησαν οι εργασίες αποκατάστασης.

Νωρίτερα, δόθηκε προληπτική εντολή εκκένωσης σε πολυκατοικίες που βρίσκονται σε απόσταση 50 μέτρων ενώ με απόφαση της ΕΛΑΣ διακόπηκε η κυκλοφορία των αυτοκινήτων στην οδό Φιλολάου και Ιλιάδος από το ύψους της οδού Φρύνης.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΞΙΧΝΙΑΣΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ 59ΧΡΟΝΗ ΕΥΟΣΜΟΣ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ 47ΧΡΟΝΟΣ ΕΓΚΛΕΙΣΤΟΣ ΦΥΛΑΚΕΣ

Ελλάδα / Εύοσμος: Εξιχνιάστηκε γυναικοκτονία 59χρονης - Φυσικός αυτουργός 47χρονος έγκλειστος σε φυλακές

Σε βάρος του κατηγορούμενου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με δόλο, ληστεία που έγινε με ιδιαίτερη σκληρότητα, καθώς και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα
THE LIFO TEAM