Οριοθετήθηκε η φωτιά στη Βοιωτία- Το μήνυμα Κικίλια

Ορθοθετήθηκε η φωτιά στη Βοιωτία- Το μήνυμα Κικίλια Facebook Twitter
Φωτιά στη Βοιωτία/ Φωτ.: Χ
0

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε το πρωί στη Βοιωτία, στην περιοχή Ακραίφνιο με αποτέλεσμα ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής να επιχειρούν στο σημείο.

Η φωτιά πλέον έχει οριοθετηθεί, ενώ δεν υπάρχει πλέον ενεργό μέτωπο. Ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας, επέδειξε την έγκαιρη κινητοποίηση των επίγειων και εναέριων δυνάμεων, επισημαίνοντας πως αποτελεί «καλή πρακτική για τη διαχείριση των κρίσεων που θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε αυτή τη δύσκολη αντιπυρική περίοδο». 

Στο σημείο επιχείρησαν  55 πυροσβέστες με 15 οχήματα, προσπαθώντας να θέσουν την πυρκαγιά υπό έλεγχο. 

Τρία αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο συνέδραμαν  στην κατάσβεση της πυρκαγιάς.  Παράλληλα, στην κατάσβεση της πυρκαγιά συνέδραμαν οχήματα της τοπικής αυτοδιοίκησης και 3 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων.

Η ανάρτηση Κικίλια για τη φωτιά στη Βοιωτία 

«Η μεγάλη και έγκαιρη κινητοποίηση επίγειων και εναέριων δυνάμεων στην πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στον παράδρομο της Εθνικής Οδού Αθηνών- Λαμίας στη Βοιωτία είχε ως αποτέλεσμα η φωτιά να οριοθετηθεί άμεσα και σε μόλις δύο ώρες να μην υπάρχει ενεργό μέτωπο. 

Η άμεση απόκριση τριών αεροσκαφών, ενός ελικοπτέρου και 55 πυροσβεστών- συμπεριλαμβανομένων των δασοκομάντος της 4ης ΕΜΟΔΕ- αποτελεί καλή πρακτική για τη διαχείριση των κρίσεων που θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε αυτή τη δύσκολη αντιπυρική περίοδο».

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΑΝΟΣ ΡΟΥΤΣΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΕΚΤΑΦΗ

Ελλάδα / Πάνος Ρούτσι: Η επίσημη θέση της οικογένειας για την άδεια εκταφής του Ντενίς

Η οικογένεια Ρούτσι εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία κάνει γνωστή την αποστασιοποίησή της, ενημερώνοντας παράλληλα ότι η προγραμματισμένη και χωρίς άδεια εκταφή θα πραγματοποιηθεί
LIFO NEWSROOM
ΦΟΙΝΙΚΟΥΝΤΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΚΑΜΠΙΝΓΚ

Ελλάδα / Διπλό φονικό στη Φοινικούντα: «Έχετε μέρος να μείνω;» – Οι τελευταίες λέξεις του δράστη που παραμένει άφαντος

Ο δράστης της διπλής δολοφονίας στη Φοινικούντα παραμένει άφαντος - Οι μαρτυρίες, τα σενάρια και οι λεπτομέρειες του φονικού που συγκλόνισε τη Μεσσηνία
LIFO NEWSROOM
Πένυ Σκάρου: «Βιάστηκα πριν από τρία χρόνια από έναν άνθρωπο 70 χρονών και έμεινα έγκυος»

Ελλάδα / Πένυ Σκάρου: «Βιάστηκα πριν από τρία χρόνια από έναν άνθρωπο 70 χρονών και έμεινα έγκυος»

«Έκανα την καταγγελία για τον συγκεκριμένο άνθρωπο γιατί θεωρώ ότι το έχει ξανακάνει» - Η συγκλονιστική εξομολόγηση της τραγουδίστριας και πρωταθλήτριας του Παναθηναϊκού ΑμεΑ στη ξιφασκία με σπάθη
LIFO NEWSROOM