Ωρωπός: Μαθητής Γυμνασίου ψέκαζε στον αέρα με σπρέι πιπεριού

Ωρωπός: Μαθητής Γυμνασίου ψέκαζε στον αέρα με σπρέι πιπεριού Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: Unsplash
0

Δικογραφία εις βάρος μαθητών Γυμνασίου σχηματίστηκε στον Ωρωπό.

Αστυνομικές πηγές, που επικαλείται η ΕΡΤ, ανέφερε ότι λίγο μετά τη μία χθες το μεσημέρι (8/11) μια μαθήτρια ηλικίας 13 ετών, έδειξε στον 14χρονο συμμαθητή της, ότι έχει μαζί της ένα σπρέι πιπεριού.

Εκείνος, φέρεται να πήρε το σπρέι από τη 13χρονη και να ψεκάζει στον αέρα, αγνοώντας τις πιθανές επιπτώσεις που θα μπορούσε να έχει αυτό. Το περιστατικό αντιλήφθηκε ο διευθυντής του σχολείου ο οποίος ειδοποίησε την αστυνομία.

Σε βάρος των ανήλικων αλλά και των γονέων τους, σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί όπλων. Οι γονείς ηλικίας 41 και 51 ετών, αντιμετωπίζουν και την κατηγορία παραμέλησης εποπτείας των παιδιών, στον Ωρωπό.

Με πληροφορίες από ΕΡΤ

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΑΡΙΟΣ ΔΙΟΝΕΛΛΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΣΙΠΡΑΣ

Ελλάδα / Μάριος Διονέλλης: Απολύθηκε από την Εφημερίδα των Συντακτών - «Διαφώνησα ανοιχτά με τη στήριξη σε Τσίπρα»

«Είπα και έγραψα για αυτά, σε μια εφημερίδα που τα 13 προηγούμενα χρόνια, έδειχνε ανοχή στη διαφορετική άποψη» σχολίασε, χαρακτηρίζοντας την απόλυσή του «παράσημο»
THE LIFO TEAM