Ομοφοβικό κάλεσμα από υποψήφιο των Σπαρτιατών- Κατά του 1ου Pride Χανίων

Ομοφοβικό κάλεσμα από υποψήφιο των Σπαρτιατών- Κατά του 1ου Pride Χανίων Facebook Twitter
Φωτ.: Getty Images
0

Υποψήφιος με τους «Σπαρτιάτες» στο νομό Ρεθύμνου, καλεί σε αντιδιαδήλωση κατά της 1ης Πορείας Ορατότητας ΛΟΑΤΚΙ+ Κοινότητας Χανίων.

Ο υποψήφιος Κυριάκος Μπλαζουδάκης, στην ομοφοβική ανακοίνωσή που ανάρτησε στη σελίδα του στο facebook ως «ανακοίνωση πολιτών Κρήτης» καλεί σε αντιδιαδήλωση για το 1ο αυτοοργανωμένο pride στα Χανιά, που θα γίνει την Πέμπτη 29 του μήνα. Συγκεκριμένα, η 1η Πορεία Ορατότητας ΛΟΑΤΚΙ+ Κοινότητας (αυτοοργανωμένο pride) Χανίων θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 29/6 στις 18.00, ενώ θα ακολουθήσει και πάρτι.

Ωστόσο ο υποψήφιος των Σπαρτιατών, του κόμματος που ευχαρίστησε δημόσια για την στήριξή του τον καταδικασμένο για την εγκληματική οργάνωση, Χρυσή Αυγή, Ηλία Κασιδιάρη, μετά την ανακοίνωση των εκλογών 2023, αργότερα κατέβασε την ανάρτησή του.

Όμως, μία ομοϊδεάτισσά του η Σωτηρία Ναούμη Μπιτσακάκη «κοντά στο πολίτη Νόμος Ηράκλειο Κρήτης», όπως υπογράφει στο Facebook, αναδημοσίευσε το ομοφοβικό κάλεσμα, που υποδεικνύει, όπως είναι αναμενόμενο και με μία καρτουνίστικη εικονογράφηση για τον «αποδεκτό τύπο οικογένειας». «Αυτό είναι το φυσιολογικό και μόνο έτσι βοηθάς και σώζεις τη φυλή σου και την πατρίδα σου» γράφει το κάλεσμα.

Το ομοφοβικό κάλεσμα δε, αναφέρει πως «την Πέμπτη 29/6/2023 και ώρα 16:00 όλοι οι γονείς της Κρήτης θα πρέπει να παραβρεθούμε στα Χανιά, στην κεντρική αγορά, για να διαμαρτυρηθούμε, κατά της εκδήλωσης που διοργανώνει η ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα, προσβάλοντας τα χρηστά ήθη, με ενέργειες που δηλητηριάζουν τις αγνές παιδικές ψυχές.

»Θα πρέπει να υπερασπιστούμε τις αξίες, και τις αθώες ψυχές των παιδιών μας, από τα ανώμαλα αίσχη των λοατκιστών! Παρών με την ευλογία του θα είναι, και ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΣΑΒΒΑΣ ΛΑΥΡΙΩΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ.»

Επειδή δε, το κάλεσμα είναι για όλη την Κρήτη, προσφέρεται και το μέσον για μετάβαση στο σημείο της αντιδιαδήλωσης με ΚΤΕΛ, μόλις 12 ευρώ.

Ομοφοβικό κάλεσμα από υποψήφιο των Σπαρτιατών- Κατά του 1ου Pride Χανίων Facebook Twitter
Ομοφοβικό κάλεσμα από υποψήφιο των Σπαρτιατών- Κατά του 1ου Pride Χανίων Facebook Twitter
Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ελένη Τοπαλούδη: Απορρίφθηκαν από τον Άρειο Πάγο οι αιτήσεις αναίρεσης των δολοφόνων και βιαστών της

Ελλάδα / Ελένη Τοπαλούδη: Απορρίφθηκαν από τον Άρειο Πάγο οι αιτήσεις αναίρεσης των δολοφόνων και βιαστών της

Υπενθυμίζεται ότι, οι δύο δράστες έχουν καταδικαστεί σε ισόβια και 15 έτη κάθειρξη από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Αθηνών για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας και του ομαδικού βιασμού
NEWSROOM