Δομινίκη Παπαδοπούλου- Σπαρτιάτες: «Μου επιτέθηκαν οι "Αγνοί Εθνικιστές"- Με αποκαλούσαν "πόρνη"»

Δομινίκη Παπαδοπούλου- Σπαρτιάτες: «Μου επιτέθηκαν οι "Αγνοί Εθνικιστές"- Με αποκαλούσαν "πόρνη"» Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Η Δομινίκη Παπαδοπούλου αποτελεί πλέον παρελθόν από το κόμμα «Σπαρτιάτες», με απόφαση του επικεφαλής του ακροδεξιού κόμματος, Βασίλη Στίγκα, μετά τις αντιδράσεις για τον λογαριασμό OnlyFans που διαθέτει. 

Η ίδια, μιλώντας στον ΑΝΤ1, δήλωσε ότι ακροδεξιοί απειλούσαν για την διαγραφή της από το κόμμα «Σπαρτιάτες» μέχρι και δέκα ημέρες πριν τις εκλογές της 25ης Ιουνίου, ενώ δέχτηκε προσωπικά μηνύματα ότι θα την σκοτώσουν. 

«Δέχθηκε το κόμμα επιθέσεις από ακραίους ακροδεξιούς που αυτοαποκαλούνται "Αγνοί Εθνικιστές", έπαιρναν τηλέφωνο στα γραφεία και λέγανε "βίζιτα" και "πόρνη"» είπε αρχικά στον ΑΝΤ1 η Δομνίκη Παπαδοπουλου, η οποία έχει τηλεοπτικό παρελθόν με παρουσίες από το GNTM και το X-Factor μέχρι τα Παρατράγουδά της Αννίτας Πάνια.

Σύμφωνα με την ίδια, «υπήρξε τηλεφωνική παρέμβαση» της ομάδας αυτής στους «Σπαρτιάτες» για την απομάκρυνσή της από τα ψηφοδέλτια, προσθέτοντας ότι «εμένα μου έστελναν κάτι μηνύματα ότι θα με σκοτώσουν, θα με δείρουν αν με συναντήσουν, θα με κάνουν “πρόβατο” από το ξύλο».

Κατά την ίδια «υπήρξε τηλεφωνική παρέμβαση» της ομάδας αυτής στους «Σπαρτιάτες» για την απομάκρυνσή της από τα ψηφοδέλτια, προσθέτοντας ότι «εμένα μου έστελναν κάτι μηνύματα ότι θα με σκοτώσουν, θα με δείρουν αν με συναντήσουν, θα με κάνουν “πρόβατο” από το ξύλο».

Για την απόφαση του επικεφαλής, Βασίλη Στίγκα, να την απομακρύνει ότι «δεν επιθυμώ την περαιτέρω συνεργασία μαζί της», η Δομνίκη Παπαδοπούλου είπε ότι «είχαν μία-μιάμιση εβδομάδα μέχρι τις εκλογές. Ίσως να θεωρούσαν ότι μπορεί να έχαναν ψηφοφόρους, ότι αυτό το μικρό ποσοστό των ψηφοφόρων είναι πολύτιμο για να βγουν».


 

It's Viral
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ