Μια δωρεάν εφαρμογή στο κινητό μας τηλέφωνο, μας κάνει συμμέτοχους στην πρωτοβουλία προσφοράς και αγάπης "MAD for a Cause", που θα δώσει ζωή στις ευχές ευχών τριών παιδιών του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), τα οποία πάσχουν από σοβαρά νοσήματα. Ένα download, χωρίς χρέωση, της «Ομάδας Προσφοράς ΟΠΑΠ», αρκεί ώστε η τρίχρονη Κωνσταντίνα και οι επτάχρονοι Ερνάντ και Μαρία, στις 3 Ιουνίου να χαμογελούν, γιατί ο ΟΠΑΠ θα έχει πραγματοποιήσει τις ευχές τους για χρωματιστά δωμάτια και παιχνίδια.


Η είσοδός μας στην εφαρμογή, μας δίνει επίσης τη δυνατότητα να διεκδικήσουμε το κοστούμι του Σάκη Ρουβά, τις μπότες της Ελένης Φουρέιρα ή το bomber jacket του SNIK, τα οποία οι αγαπημένοι καλλιτέχνες προσφέρουν στην πρωτοβουλία "MAD for a Cause", την οποία υλοποιεί ο ΟΠΑΠ σε συνεργασία με το MAD.


Τα απλά βήματα που πρέπει να ακολουθήσουμε:

  • Επιλέγουμε το αντικείμενο του καλλιτέχνη που θέλουμε να αποκτήσουμε
  • Παίζουμε στα παιχνίδια της εφαρμογής και συγκεντρώνουμε πόντους
  • Ο ΟΠΑΠ πραγματοποιεί τις ευχές τριών παιδιών από το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)

 

«Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ»: Τρεις ευχές για τα παιδιά του Make-A-Wish και τρία συλλεκτικά αντικείμενα για εμάς

 

Γιατί είναι σημαντική η συμμετοχή όλων στην «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ»


Οι υποστηρικτές της πρωτοβουλίας του ΟΠΑΠ, που μπαίνουν στην «Ομάδα Προσφοράς», συμβάλλουν ώστε ο ΟΠΑΠ να κάνει πραγματικότητα ευχές παιδιών του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) .


Χθες, ο Ερνάντ και οι γονείς του κλήθηκαν να εγκαταλείψουν για δύο ημέρες το σπίτι τους στη Μυτιλήνη και να μείνουν προσωρινά σε ένα ενοικιαζόμενο κατάλυμα. Ο Ερνάντ, όμως, δεν γνώριζε το λόγο για τον οποίο αποχωρίστηκε το δωμάτιό του. Όσο λείπει πραγματοποιείται μια ολική μεταμόρφωση του χώρου, ο οποίος πλέον θα φιλοξενεί όλους τους αγαπημένους του ήρωες, αλλά και κούκλες για τη μεγαλύτερη αδελφή του. Αυτό ακριβώς είχε ευχηθεί να αποκτήσει ο Ερνάντ και αύριο, όταν θα επιστρέψει στο σπίτι του, θα έχει γίνει πραγματικότητα. Η υποδοχή στο νέο του δωμάτιο θα γίνει με ένα ξεχωριστό πάρτι και μια υπερ-τούρτα.


Την ίδια ώρα, οι «νεράιδες» εργάζονται πυρετωδώς για το παραμυθένιο δωμάτιο που έχει ζητήσει η επτάχρονη Μαρία. Για τη διακόσμησή του με ροζ χρώμα και χρυσές ανταύγειες από τον λαμπερό ήλιο, ώστε να ανταποκρίνεται στην ευχή της, οι αρχιτέκτονες δουλεύουν πάνω σε ένα τρισδιάστατο πλάνο. Τα σχέδιά τους περιλαμβάνουν, επίσης, ένα βεστιάριο με πριγκηπικά φορέματα, διακόσμηση με τούλι και έναν φαντασμαγορικό ουρανό για το κρεβάτι της Μαρίας. Επιπλέον, έχει ληφθεί μέριμνα ώστε το δωμάτιο, το οποίο βρίσκεται στη σοφίτα, να είναι απολύτως ασφαλές για το παιδί.


Η Κωνσταντίνα είναι τριών ετών και αναπολεί τους παιδότοπους όπου έπαιζε ανέμελη πριν νοσήσει. Η ευχή της είναι να αποκτήσει έναν μικρό παιδότοπο στο σαλόνι του σπιτιού της και η πραγματοποίησή της έχει τεθεί ήδη σε εφαρμογή. Τις προάλλες, οι αρχιτέκτονες που θα υλοποιήσουν το project επισκέφθηκαν το σπίτι της Κωνσταντίνας και πέρασαν όλη την ημέρα μαζί της για να ρυθμίσουν τις λεπτομέρειες της ευχής της. Βρέθηκε το κατάλληλο σημείο, όπου θα στηθεί ο οικιακός παιδότοπος, η κατασκευαστική εταιρεία παρέλαβε την κάτοψη του χώρου και οι απαραίτητες εργασίες προχωρούν πυρετωδώς.

 

«Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ»: Τρεις ευχές για τα παιδιά του Make-A-Wish και τρία συλλεκτικά αντικείμενα για εμάς


Τα συλλεκτικά αντικείμενα που προσφέρουν Σάκης Ρουβάς, Ελένη Φουρέιρα και SNIK


Ο Σάκης Ρουβάς προσφέρει στο "MAD for a Cause" το αγαπημένο του κοστούμι, με το οποίο έχει πραγματοποιήσει μοναδικές εμφανίσεις επί σκηνής.


Η Ελένη Φουρέιρα προσφέρει για τον ίδιο καλό σκοπό τις κόκκινες μπότες, τις οποίες φόρεσε κατά τη διάρκεια της προώθησης της συμμετοχής της στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision και αναγράφουν το επίθετό της και τον τίτλο του τραγουδιού Fuego.
Ο SNIK προσφέρει ένα bomber jacket, ειδικά σχεδιασμένο για εκείνον, με το οποίο πραγματοποίησε την πρώτη του μεγάλη εμφάνιση στη σκηνή.


Κάθε μέλος της «Ομάδας Προσφοράς ΟΠΑΠ», μπορεί να διεκδικήσει μόνο ένα από τα παραπάνω αντικείμενα, το οποίο επιλέγει κατά την είσοδό του στην εφαρμογή, πριν ξεκινήσει να παίζει.


Όλες οι πληροφορίες για τις πρωτοβουλίες Εταιρικής Υπευθυνότητας του ΟΠΑΠ και τη δράση "MAD for a Cause" είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα www.opapcsr.gr

 

«Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ»: Τρεις ευχές για τα παιδιά του Make-A-Wish και τρία συλλεκτικά αντικείμενα για εμάς