Oλοκληρώθηκε η πορεία των συνταξιούχων

Oλοκληρώθηκε η πορεία των συνταξιούχων Facebook Twitter
Nikos Libertas / SOOC
0

Ολοκληρώθηκε η κινητοποίηση που πραγματοποίησαν οι συνταξιούχοι στο κέντρο της Αθήνας και ομαλοποιείται η κίνηση στους δρόμους της Αθήνας.

   Αντιδρώντας στην πρόταση της κυβέρνησης για την ασφαλιστική μεταρρύθμιση, οι συνταξιούχοι ξεκίνησαν από την πλατεία Κοτζιά και έκαναν συγκέντρωση διαμαρτυρίας για λίγη ώρα έξω από το υπουργείο Εργασίας στην οδό Σταδίου.

   Αντιπροσωπεία των συνταξιούχων συνάντησε τον υφυπουργό Εργασίας Τάσο Πετρόπουλο, ζητώντας του να αρθούν κάποιες από τις διατάξεις του νομοσχεδίου.

   Εξερχόμενοι του υπουργείου Εργασίας, οι συνταξιούχοι δήλωσαν αποφασισμένοι να συνεχίσουν τον αγώνα τους μέχρι να δικαιωθούν. Στη σημερινή κινητοποίηση συμμετείχαν συνταξιούχοι του ΙΚΑ, του ΟΑΕΕ, του ΟΣΕ, του ΝΑΤ, των ΕΛΤΑ και του ταμείου των Δημοσιογράφων.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μιλώντας ανοιχτά για όσα πολλές φορές μένουν στο περιθώριο ή αμφισβητούνται

Ελλάδα / The Upfront Initiative 2025: Καλεσμένοι-έκπληξη και δεκάδες προσωπικότητες στο φετινό συνέδριο

Περισσότεροι από 50 εκπρόσωποι του πολιτισμού, των επιχειρήσεων, της πολιτικής, των media, του ακτιβισμού και της κοινωνίας των πολιτών θα συζητήσουν ανοιχτά θέματα που αφορούν την ισότητα, τη διαφορετικότητα και τη συμπερίληψη στους χώρους εργασίας αλλά και στην καθημερινή ζωή.
LIFO NEWSROOM
Νοσοκομείο ΕΛΠΙΣ: Εργαζόμενοι και ασθενείς με εγκαύματα από ακτινοβολία UV σε χειρουργείο

Ελλάδα / Νοσοκομείο ΕΛΠΙΣ: Εργαζόμενοι και ασθενείς με εγκαύματα από ακτινοβολία UV σε χειρουργείο

Αρκετοί εργαζόμενοι εμφάνισαν συμπτώματα όπως πονοκεφάλους, ζαλάδες και άλλες παρενέργειες, ενώ υπάρχει έντονη ανησυχία για τις πιθανές μακροπρόθεσμες επιπτώσεις στην υγεία τόσο του προσωπικού όσο και των ασθενών
LIFO NEWSROOM
Μετς: Βίντεο από την στιγμή που ΙΧ στο οποίο βρέθηκε σορός άνδρα τυλίγεται στις φλόγες

Ελλάδα / Μετς: Βίντεο από την στιγμή που το αυτοκίνητο στο οποίο βρέθηκε σορός άνδρα τυλίγεται στις φλόγες

ο όχημα, το οποίο έφερε ξένες πινακίδες, φέρεται να ήταν σταθμευμένο για αρκετό καιρό στο σημείο, γεγονός που έχει προκαλέσει ανησυχία στους κατοίκους της περιοχής
LIFO NEWSROOM