Οικογενειακή τραγωδία στην Κρήτη: Θείος και ανήλικος ανιψιός έπεσαν νεκροί σε δεξαμενή από αναθυμιάσεις

Οικογενειακή τραγωδία στην Κρήτη: Θείος και ανήλικος ανιψιός έπεσαν νεκροί σε δεξαμενή από αναθυμιάσεις Facebook Twitter
Pixabay
0

Μια απρόσμενη οικογενειακή τραγωδία με δύο νεκρούς συγκλονίζει τις τελευταίες ώρες το Ηράκλειο Κρήτης.


Το βράδυ της Πέμπτης ένας 50χρονος άνδρας και ο 16χρονος ανιψιός τους εκτελούσαν καθάριζαν σε χώρο με πλαστικές δεξαμενές χωριτικότητας δέκα τόνων.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλέιται το τοπικό Creta24, θεωρείται πιθανό πως έπεσε πρώτα στη δεξαμενή ο 16χρονος αφού ζαλίστηκε από τις αναθυμιάσεις και, στην προσπάθεια του να τον πιάσει, έπεσε μέσα και ο 50χρονος θείος του που αντιμετώπιζε και προβλήματα όρασης.

Ο 50χρονος ήταν γνωστός έμπορος στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας, και διέθετε κατάστημα με αγροτικά είδη. Ο 16χρονος ήταν ο γιος του αδερφού του 50χρονου και έμεναν στο ίδιο συγκρότημα σπιτιών.

Το περιστατικό έγινε σε καζάνι στην πίσω πλευρά των σπιτιών,, το οποίο διατηρούσε ο 50χρονος για προσωπική του χρήση.



Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο 16χρονος που έχασε τη ζωή του έχει ένα δίδυμο αδερφό. Καθώς οι ώρες περνούσαν, ο δίδυμος αδελφός άρχισε να ανησυχεί καθώς θείος και 16χρονος δεν είχαν δώσει σημεία ζωής. Τελικώς ο ανήλικος ενημέρωσε τον πατέρα του και ο άνδρας ήταν εκείνος που βρήκε νεκρό τον γιο του και τον αδερφό του.

Στο σημείο έσπευσε το ΕΚΑΒ και η Πυροσβεστική Υπηρεσία με την ΕΜΑΚ, ενώ έχει ειδοποιηθεί και η Αστυνομία.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ασανσέρ έπεσε από τον 3ο όροφο στο «Γεννηματάς» – Εργαζόμενη σώθηκε την τελευταία στιγμή

Ελλάδα / Ασανσέρ έπεσε από τον 3ο όροφο στο «Γ. Γεννηματάς» – Εργαζόμενη σώθηκε την τελευταία στιγμή

Η εργαζόμενη βγήκε από τον ανελκυστήρα λίγο πριν ο θάλαμος κατεβεί απότομα στο ισόγειο - Ο ανελκυστήρας διαθέτει εν ισχύ όλα τα απαιτούμενα πιστοποιητικά συντήρησης αναφέρει το νοσοκομείο
LIFO NEWSROOM
Εξάρθρωση διεθνούς κυκλώματος κοκαΐνης στη Θεσσαλονίκη – 271 κιλά εντοπίστηκαν σε κοντέινερ από τη Λατινική Αμερική

Ελλάδα / Εξάρθρωση διεθνούς κυκλώματος κοκαΐνης στη Θεσσαλονίκη – 271 κιλά εντοπίστηκαν σε κοντέινερ

Κατά τη διάρκεια ελέγχου στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης εντοπίστηκε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη στο εσωτερικό του κοντέινερ, όπου είχαν αποκρυφτεί 271 κιλά και 150 γραμμάρια κοκαΐνης, αξίας 5,5 εκατομμύρια ευρώ
LIFO NEWSROOM