ΦΩΤΙΕΣ ΤΩΡΑ

Οδυσσέας Σταμούλης: Η ανακοίνωση του λιμενικού για τον πνιγμό του 11χρονου γιου του

Οδυσσέας Σταμούλης: Η ανακοίνωση του λιμενικού για τον πνιγμό του 11χρονου γιου του Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Ανακοίνωση εξέδωσε το λιμενικό αναφορικά με τον πνιγμό του 11χρονου γιου του ηθοποιού Οδυσσέα Σταμούλη στους Φούρνους Ικαρίας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η λιμενική αρχή Φούρνων ενημερώθηκε χθες το απόγευμα από τη μητέρα του 11χρονου γιου του Οδυσσέα Σταμούλη ότι το αγόρι είχε πάει το μεσημέρι για μπάνιο στην παραλία Πλάκα και έκτοτε αγνοούταν.

Όπως αναφέρει το λιμενικό «άμεσα για το σημείο αναχώρησαν στελέχη της οικείας λιμενικής αρχής, ενώ από θαλάσσης απέπλευσαν δύο περιπολικά σκάφη της ακτοφυλακής. Το παιδί εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του από ιδιώτη με τη συνδρομή στελεχών του λιμενικού στην παραλία Πλάκα».

Στην ανακοίνωση σημειώνεται πως ο 11χρονος ανασύρθηκε από ιδιωτικό σκάφος και μεταφέρθηκε στην ακτή, ενώ διακομίστηκε άμεσα στο πολυδύναμο περιφερειακό ιατρείο Φούρνων, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Προανάκριση διενεργείται από το Λιμενικό Σταθμό Φούρνων του Λιμεναρχείου Σάμου.

Ελλάδα
0

ΦΩΤΙΕΣ ΤΩΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε ύφεση η φωτιά στην Ανατολική Αττική: Μεγάλη καταστροφή και καμένα σπίτια

Ελλάδα / Σε ύφεση η φωτιά στην Ανατολική Αττική: Μεγάλη καταστροφή και καμένα σπίτια

Η φωτιά στην Κερατέα, που ξέσπασε χθες το μεσημέρι και εξαπλώθηκε σε πολλές περιοχές της νοτιοανατολικής Αττικής, άφησε πίσω της έναν νεκρό, κατεστραμμένες κατοικίες, περιουσίες, αγροτικές και δασικές εκτάσεις
LIFO NEWSROOM