ΟΑΣΑ: Μετά τις 07:00 τα δρομολόγια την Τετάρτη, όπου το επιτρέψουν οι συνθήκες

ΟΑΣΑ: Μετά τις 07:00 τα δρομολόγια την Τετάρτη, όπου το επιτρέψουν οι συνθήκες Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Μετά τις 07:00 θα ξεκινήσουν τα δρομολόγια το πρωί της Τετάρτης, όπου το επιτρέψουν οι συνθήκες, ανακοίνωσε ο ΟΑΣΑ, σημειώνοντας ότι συνεχίζονται οι προσπάθειες για να αποκατασταθεί η εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού από τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Πάντως, τα έως τώρα δεδομένα για το οδικό δίκτυο καθιστούν πολύ δύσκολη την εκτέλεση των πρωινών δρομολογίων, ειδικά στα βορειοδυτικά και βορειοανατολικά προάστια της Αθήνας, επισημαίνει ο ΟΑΣΑ, αναφορικά με τα προβλήματα που έχει προκαλέσει η κακοκαιρία «Μήδεια». 

Συγκεκριμένα, ο ΟΑΣΑ ανακοίνωσε ότι γίνονται όλες οι απαιτούμενες ενέργειες, προκειμένου και την Τετάρτη να λειτουργήσει το τμήμα της γραμμής 1 του μετρό (Ηλεκτρικός) Πειραιάς- Ν. Ιωνία και ταυτόχρονα «να τεθεί σε λειτουργία το υπόλοιπο τμήμα μέχρι την Κηφισιά, εφόσον αυτό καταστεί εφικτό».

Οι γραμμές 2 και 3 του μετρό θα λειτουργούν όπως και σήμερα, Τρίτη, εκτός από το τμήμα Δουκ. Πλακεντίας– Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος. Δρομολόγια θα διεξάγονται σε ολόκληρο το δίκτυο του Τραμ.

«Λόγω των ισχυρών χιονοπτώσεων που επικράτησαν και σήμερα σε όλη την Αττική καθώς και του αυξημένου κινδύνου εμφάνισης παγετού αύριο κατά τις πρώτες πρωινές ώρες, όσα δρομολόγια επιτρέψουν οι συνθήκες να πραγματοποιηθούν, θα ξεκινήσουν μετά τις 07:00», αναφέρει ακόμη ο ΟΑΣΑ.

Εποπτικά συνεργεία της ΟΣΥ, σε συνεργασία με την Τροχαία, διενεργούν αυτοψίες, για να διαπιστωθεί η δυνατότητα εκτέλεσης δρομολογίων σε όλο το δίκτυο. Προτεραιότητα θα δοθεί την Τετάρτη στο κέντρο της Αθήνας και του Πειραιά, με στόχο να καλυφθούν οι κεντρικοί οδικοί άξονες, ενώ παράλληλα «θα καταβάλλονται προσπάθειες» για να κυκλοφορήσουν οχήματα στους κεντρικούς άξονες των βορείων, νοτίων και δυτικών προαστίων.

«Τα μέχρι στιγμής δεδομένα στο οδικό δίκτυο της Αθήνας καθιστούν πολύ δύσκολη αύριο την εκτέλεση των πρωινών δρομολογίων ειδικά στα βορειοδυτικά και βορειοανατολικά προάστια της Αθήνας. Στη διάρκεια της ημέρας θα επανεκτιμηθεί η δυνατότητα εκτέλεσης δρομολογίων στις συγκεκριμένες γραμμές», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση του ΟΑΣΑ.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ