ΟΑΣΑ: 655 προσλήψεις με ΠΝΠ- Σε ποιες ειδικότητες

ΟΑΣΑ: 655 προσλήψεις με ΠΝΠ- Σε ποιες ειδικότητες Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Δημοσιεύθηκε πράξη νομοθετικού περιεχομένου που δίνει στον ΟΑΣΑ τη δυνατότητα να προχωρήσει σε 655 προσλήψεις και να προμηθευτεί νέα λεωφορεία.

Σε ό,τι αφορά στις 655 προσλήψεις, προκειμένου να αντιμετωπίσει ο ΟΑΣΑ τις αυξημένες ανάγκες λόγω του κορωνοϊου, αυτές θα γίνουν με τα κριτήρια και υπό τον έλεγχο του ΑΣΕΠ.

Συγκεκριμένα, η πράξη νομοθετικού περιεχομένου αναφέρει ότι θα γίνουν προσλήψεις προσωπικού με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, για τις ειδικότητες: ΔΕ ή ΤΕ Οδηγών, ΔΕ ή ΤΕ Μηχανοδηγών, ΔΕ ή ΤΕ Τεχνιτών πάσης φύσεως οχημάτων και συρμών από τις εταιρείες Ο.Α.Σ.Α. Α.Ε., Ο.ΣΥ. Α.Ε., ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε.

Η ίδια πράξη νομοθετικού περιεχομένου προβλέπει ότι ο ΟΑΣΑ θα μπορεί να προμηθευτεί με leasing 300 σύγχρονα λεωφορεία- ηλικίας μέχρι 10 ετών- όπως και να ενισχύσει τον στόλο των αστικών λεωφορείων με 203 οχήματα και 550 οδηγούς, σε ημερήσια βάση, μέσω σύμπραξης με τα ΚΤΕΛ.

Τέλος, η πράξη νομοθετικού περιεχομένου δίνει τη δυνατότητα στον ΟΑΣΘ κατά τους επόμενους μήνες να συνάπτει συμβάσεις που σχετίζονται με τη συντήρηση και τη διασφάλιση επάρκειας του στόλου λεωφορείων του.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ