ΟΑΣΑ: 655 προσλήψεις με ΠΝΠ- Σε ποιες ειδικότητες

ΟΑΣΑ: 655 προσλήψεις με ΠΝΠ- Σε ποιες ειδικότητες Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Δημοσιεύθηκε πράξη νομοθετικού περιεχομένου που δίνει στον ΟΑΣΑ τη δυνατότητα να προχωρήσει σε 655 προσλήψεις και να προμηθευτεί νέα λεωφορεία.

Σε ό,τι αφορά στις 655 προσλήψεις, προκειμένου να αντιμετωπίσει ο ΟΑΣΑ τις αυξημένες ανάγκες λόγω του κορωνοϊου, αυτές θα γίνουν με τα κριτήρια και υπό τον έλεγχο του ΑΣΕΠ.

Συγκεκριμένα, η πράξη νομοθετικού περιεχομένου αναφέρει ότι θα γίνουν προσλήψεις προσωπικού με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, για τις ειδικότητες: ΔΕ ή ΤΕ Οδηγών, ΔΕ ή ΤΕ Μηχανοδηγών, ΔΕ ή ΤΕ Τεχνιτών πάσης φύσεως οχημάτων και συρμών από τις εταιρείες Ο.Α.Σ.Α. Α.Ε., Ο.ΣΥ. Α.Ε., ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε.

Η ίδια πράξη νομοθετικού περιεχομένου προβλέπει ότι ο ΟΑΣΑ θα μπορεί να προμηθευτεί με leasing 300 σύγχρονα λεωφορεία- ηλικίας μέχρι 10 ετών- όπως και να ενισχύσει τον στόλο των αστικών λεωφορείων με 203 οχήματα και 550 οδηγούς, σε ημερήσια βάση, μέσω σύμπραξης με τα ΚΤΕΛ.

Τέλος, η πράξη νομοθετικού περιεχομένου δίνει τη δυνατότητα στον ΟΑΣΘ κατά τους επόμενους μήνες να συνάπτει συμβάσεις που σχετίζονται με τη συντήρηση και τη διασφάλιση επάρκειας του στόλου λεωφορείων του.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ελένη Τοπαλούδη: Απορρίφθηκαν από τον Άρειο Πάγο οι αιτήσεις αναίρεσης των δολοφόνων και βιαστών της

Ελλάδα / Ελένη Τοπαλούδη: Απορρίφθηκαν από τον Άρειο Πάγο οι αιτήσεις αναίρεσης των δολοφόνων και βιαστών της

Υπενθυμίζεται ότι, οι δύο δράστες έχουν καταδικαστεί σε ισόβια και 15 έτη κάθειρξη από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Αθηνών για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας και του ομαδικού βιασμού
NEWSROOM