No.1

Ο Ρουβίκωνας πέταξε τρικάκια έξω από το σπίτι του Γερμανού πρέσβη στην Αθήνα -Για τους πρόσφυγες

Ο Ρουβίκωνας πέταξε τρικάκια έξω από το σπίτι του Γερμανού πρέσβη στην Αθήνα -Για τους πρόσφυγες Facebook Twitter
Τρικάκια για το προσφυγικό έριξε ο Ρουβίκωνας έξω από το σπίτι του Γερμανού πρέσβη
0

Ο Ρουβίκωνας πέταξε τρικάκια έξω από το σπίτι του Γερμανού πρέσβη στην Αθήνα.

Η παρέμβαση αυτή- το βράδυ της Παρασκευής στη Φιλοθέη- έγινε για το προσφυγικό και μεταναστευτικό, σύμφωνα με κείμενο που δημοσιεύθηκε σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου. «Σύνορα ανοιχτά για πρόσφυγες και μετανάστες» και «Στον πάτο της Μεσογείου βρίσκεται η ασφάλεια του κάθε Ευρωπαίου», ανέφεραν τα τρικάκια που έριξαν τα μέλη του Ρουβίκωνα.

Μάλιστα, σε ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό του στο Facebook, ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα ανέφερε: «Είχαμε πει και στο παρελθόν πως γνωρίζουμε πού βρίσκονται όλες οι πρεσβευτικές κατοικίες στην Αθήνα».

Στο κείμενο με το οποίο ανέλαβε την ευθύνη για αυτή την παρέμβαση ο Ρουβίκωνας, μεταξύ άλλων αναφέρεται ότι «Η Γερμανία αντιμετωπίζει τους πρόσφυγες ως ένα κινητό πρόβλημα, ένα μπαλάκι ευθυνών, που οι χώρες της ΕΕ πετάνε η μία στην άλλη, αποφεύγοντας το χρέος που έχουν απέναντί τους, να τους αντιμετωπίσει ως αυτό που είναι και τίποτα άλλο». Ακόμη, επισημαίνεται ότι η συμφωνία Τουρκίας- ΕΕ για το προσφυγικό δεν εφαρμόστηκε ποτέ.

Υπενθυμίζεται ότι τις τελευταίες ημέρες ο Ρουβίκωνας έκανε επίθεση στα γραφεία των εφημερίδων Espresso και Δημοκρατία, αλλά και παρέμβαση στο σπίτι του πρέσβη της Αυστραλίας, για τις καταστροφικές πυρκαγιές.

Ελλάδα
0

No.1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τρίπολη: Συλλήψεις μελών εγκληματικής οργάνωσης για ληστείες και κλοπές - Υπάρχει και καταγγελία για βιασμό

Ελλάδα / Τρίπολη: Συλλήψεις μελών εγκληματικής οργάνωσης για ληστείες και κλοπές - Υπάρχει και καταγγελία για βιασμό

Μία γυναίκα υποστηρίζει ότι την ανάγκασαν σε «σεξουαλική πράξη με βιντεοσκόπηση», απειλώντας ότι θα δημοσιοποιούσαν το υλικό σε περίπτωση που κατήγγελλε το γεγονός στην Αστυνομία
THE LIFO TEAM