Νίκος Χαρδαλιάς για fake news: Δεν έχω εργοστάσιο μασκών - Η αλητεία έχει τα όριά της

Νίκος Χαρδαλιάς για fake news: Δεν έχω εργοστάσιο μασκών - Η αλητεία έχει τα όριά της Facebook Twitter
Μηνύσεις σε όσους αναπαράγουν την συγκεκριμένη ψευδή, συκοφαντική "είδηση" προανήγγειλε ο Νίκος Χαρδαλιάς - EUROKINISSI
0

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς προειδοποιεί πως θα προχωρήσει σε μηνύσεις κατά όσων διακινούν ψευδώς πως είναι μέτοχος σε εργοστάσιο παραγωγής μασκών.

Σε μια μακροσκελή ανάρτηση στο Facebook, εκφράζει την οργή του για τα fake news, ξεκαθαρίζοντας πως ουδεμία σχέση έχει με εργοστάσιο ή άλλους είδους εταιρεία παραγωγής μασκών.

Ολόκληρη η ανάρτηση:

«Επειδη η αλητεία έχει τα όρια της,

επειδή ΟΥΔΕΜΙΑ συμμετοχή έχω σε οποιοδήποτε εργοστάσιο ή οποιαδήποτε ανάλογη εταιρεία στην Ελλάδα ή στην αλλοδαπή,

επειδή όχι μόνο βίλα δεν έχω (ή είχα ποτέ) αλλά όλα τα χρόνια παραμένω με την οικογένεια μου στο ενοίκιο στον Καρέα,

επειδή όλα αυτά είναι γνωστά και αποδεικνύονται απο το πόθεν έσχες μου που κάθε χρόνο καταθέτω στις αρμόδιες ελεγκτικές αρχές,

έδωσα σήμερα εντολή στον δικηγόρο μου να προχωρήσει σε μηνύσεις και εξαντλητικές αγωγές έναντι οποιουδήποτε αναπαράγει την συγκεκριμένη ψευδή, συκοφαντική "είδηση"!

Δεν κάνω βήμα πίσω στη μάχη απέναντι σε θρασύμια, μικρούς Γκειμπελίσκους, που κρύβονται πίσω από ανώνυμα και ψεύτικα προφίλ, δεν κάνω βήμα πίσω απέναντι σε ψεκασμένους και ανισόρροπους γραφικούς συνομωσιολόγους που απειλούν και συκοφαντούν, και που προσπαθούν με όρους ανύπαρκτων σεναρίων και θεωριών επιστημονικής φαντασίας να υπονομεύσουν την προσπάθεια των Ελλήνων και της πατρίδας μας να τηρήσει τα μέτρα, να ξεπεράσει την κρίση, να κερδίσει την μάχη με τον αόρατο εχθρό!

Ως εδώ! Καμία έκπτωση σε θέματα δημόσιας υγείας, καμία έκπτωση σε ζητήματα προσωπικής αξιοπρέπειας...»  

Νίκος Χαρδαλιάς για fake news: Δεν έχω εργοστάσιο μασκών - Η αλητεία έχει τα όριά της Facebook Twitter
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΠΤΩΣΗ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Κλιμάκιο του υπουργείου Παιδείας με ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς στο σχολείο των δύο μαθητριών

Το υπουργείο τόνισε ότι προτεραιότητα είναι «η προστασία της ψυχικής υγείας των μαθητών/τριών, των οικογενειών τους και η στήριξη της εκπαιδευτικής κοινότητας»
THE LIFO TEAM
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΤΩΣΗ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Νέες πληροφορίες για το σημείωμα του ενός από τα δύο κορίτσια που έπεσαν από την ταράτσα

Η αναφορά στις Πανελλήνιες και όσα έχουν γίνει μέχρι ώρας γνωστά για την υπόθεση - «Ήταν μόνη της», περιγράφουν συνομήλικα κορίτσια για τη μία από τις δύο 16χρονες
THE LIFO TEAM
Επεισόδια στο ΑΠΘ: Η ανακοίνωση των πρυτανικών αρχών - «Η σημερινή επίθεση προσβάλλει την ίδια μας την υπόσταση»

Ελλάδα / Επεισόδια στο ΑΠΘ: Η ανακοίνωση των πρυτανικών αρχών - «Η σημερινή επίθεση προσβάλλει την ίδια μας την υπόσταση»

Οι πρυτανικές αρχές ζήτησαν άμεσα την εφαρμογή του νόμου, μετά το επεισόδιο στην Πολυτεχνική Σχολή, στη Νομική Σχολή και στη Σχολή Οικονομικών Επιστημών
THE LIFO TEAM