Νεκρός ανασύρθηκε τουρίστας στη Σκιάθο

Νεκρός ανασύρθηκε τουρίστας στη Σκιάθο Facebook Twitter
Σκιάθος/ Φωτ. Αρχείου: Unsplash
0

Νεκρός 78χρονος τουρίστας σε παραλία της Σκιάθου, ο οποίος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από ναυαγοσώστη, για να διαπιστωθεί μετά από προσπάθειες ανάνηψης ο θάνατός του.

Σύμφωνα με το skiathoslife, o 78χρονος ανασύρθηκε στην θαλάσσια περιοχή των Κουκουναριών, όταν ναυαγοσώστης αντιλήφθηκε το περιστατικό. Για 20 λεπτά προσπαθούσε άκαρπα να του παρέχει πρώτες βοήθειες, προτού φτάσει το ΕΚΑΒ.

Οι διασώστες επιχείρησαν ανάνηψη του άνδρα για ακόμα ένα εικοσάλεπτο, μόνο για να διαπιστώσουν πως ήταν ήδη νεκρός. Ο 78χρονος, κάτοικος Ρουμανίας, βρισκόταν στη χώρα μας για διακοπές, ενώ δίπλα του ήταν η σύζυγός του, που δεν μπορούσε να πιστέψει τι έγινε.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φωτιές στην Πάτρα: Δορυφορικά δεδομένα δείχνουν αύξηση έως και 12°C στη θερμοκρασία εδάφους

Ελλάδα / Φωτιές στην Πάτρα: Δορυφορικά δεδομένα δείχνουν αύξηση έως και 12°C στη θερμοκρασία εδάφους

Η θερμοκρασία εδάφους εμφανίστηκε αυξημένη κατά 10-12°C στην Κάτω Αχαΐα και έως 8-10°C στην Πάτρα, στις περιοχές που κάηκαν, γεγονός που πιθανώς επηρεάζει το μικροκλίμα
LIFO NEWSROOM