Νέες καταγγελίες προσφύγων για ξυλοδαρμό από τις αρχές των Σκοπίων

Νέες καταγγελίες προσφύγων για ξυλοδαρμό από τις αρχές των Σκοπίων Facebook Twitter
Lefteris Partsalis / SOOC
0

Συνεχίζουν να σημειώνοντα περιστατικά βίας και ξυλοδαρμού κατά μεταναστών και προσφύγων από τις αρχές τις ΠΓΔΜ.

Δεκατρείς πρόσφυγες και μετανάστες διαφόρων εθνικοτήτων που έφεραν πολλαπλά τραύματα περιέθαλψε χθες το βράδυ η ιατρική ομάδα των Γιατρών Χωρίς Σύνορα στην Ειδομένη.

Όπως κατήγγειλαν οι ίδιοι στους γιατρούς, ξυλοκοπήθηκαν από τις αρχές της ΠΓΔΜ, μέσω της οποίας προσπάθησαν χθες να συνεχίσουν το ταξίδι τους προς τη βόρεια Ευρώπη, εξήγησε ο Γιόχαν Χάνγκενσεν από τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα.

Τρεις από τους τραυματίες, οι οποίοι προσήλθαν στο ιατρείο που βρίσκεται εντός του καταυλισμού της Ειδομένης, διακομίστηκαν - σύμφωνα με τον ίδιο - στο νοσοκομείο του Κιλκίς.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Μαζωνάκης: «Μόνο τα ρούχα είναι γύρω στις 40.000 ευρώ» - Τι φέρεται να οφείλει στον επιχειρηματία

Ελλάδα / Γιώργος Μαζωνάκης: «Μόνο τα ρούχα είναι γύρω στις 40.000 ευρώ» - Τι φέρεται να οφείλει στον επιχειρηματία

Ο δικηγόρος του επιχειρηματία αναφέρει πως δόθηκαν στον τραγουδιστή σημαντικά ποσά για οικιακή βοηθό, έξοδα διαβίωσης, φύλαξη 24 ώρες το 24ωρο και για αγορές ρούχων αξίας περίπου 40.000 ευρώ
THE LIFO TEAM