Νέα στάση εργασίας αύριο σε λεωφορεία και τρόλεϊ

Νέα στάση εργασίας αύριο στα λεωφορεία Facebook Twitter
0

Νέα στάση εργασίας αποφάσισαν οι εργαζόμενοι σε λεωφορεία και τρόλεϊ για αύριο, Παρασκευή 7 Απριλίου, από τις 11:00 το πρωί μέχρι τις 16:00 το μεσημέρι.

Στην ανακοίνωσή του το Συνδικάτο Εργαζομένων και Θυγατρικών Εταιρειών ΟΑΣΑ αναφέρει ότι, «έπειτα από έκτακτη συνεδρίαση την 06/04/2023, αποφάσισε τη συνέχεια των απεργιακών κινητοποιήσεων με στάση εργασίας την Παρασκευή 07/04/2023».

Οι εργαζόμενοι συνεχίζουν για πέμπτη ημέρα τις κινητοποιήσεις τους, ζητώντας ασφαλείς και ποιοτικές δημόσιες μαζικές μεταφορές, «σύγχρονες, ποιοτικές, με σεβασμό στην ανθρώπινη ζωή. Να τηρηθούν οι δεσμεύσεις της διοίκησης και της κυβέρνησης όσον αφορά τις νομοθετικές ρυθμίσεις προς τους εργαζόμενους».

Τα τελευταία δρομολόγια αναμένεται αύριο να αναχωρήσουν από τις αφετηρίες από τις 10:00, ενώ η αποκατάσταση της κυκλοφορίας αναμένεται μετά τις 17:00. Κανονικά θα κινούνται τα λεωφορεία στις γραμμές, οι οποίες έχουν ανατεθεί στα ΚΤΕΛ, καθώς και τα υπόλοιπα μέσα.

Η Ένωση Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ σε ανακοίνωσή της ζητά μονιμοποίηση μέτρων προστασίας και ασφάλειας και νομοθετικές ρυθμίσεις σε ό,τι αφορά τους εργαζόμενους. Για περισσότερες πληροφορίες το επιβατικό κοινό μπορεί να ενημερώνεται από την εφαρμογή της τηλεματικής καθώς και από το πληροφοριακό κέντρο 11185.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΕΜΠΗ ΔΙΚΗ ΛΑΡΙΣΑ

Ελλάδα / Τέμπη: Ξεκινά αύριο η δίκη για το σιδηροδρομικό δυστύχημα - Ποιοι είναι οι 36 κατηγορούμενοι

Τουλάχιστον 230 πρόσωπα, φυσικά και νομικά, όπως συγγενείς θυμάτων, επιζώντες, Δικηγορικοί Σύλλογοι και Σωματεία, αναμένεται να παρασταθούν προς υποστήριξη της κατηγορίας
THE LIFO TEAM
ΛΕΣΒΟΣ ΤΥΡΟΚΟΜΕΙΑ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ ΑΦΘΩΔΗΣ ΠΥΡΕΤΟΣ

Ελλάδα / Λέσβος: Μικρή «ανάσα» για τους κτηνοτρόφους - Ανοιχτά έως και τη Δευτέρα τα τυροκομεία του νησιού

Η Λέσβος βρίσκεται αντιμέτωπη με μια σοβαρή κρίση στον πρωτογενή τομέα, καθώς η διακοπή παραλαβής γάλακτος λόγω του αφθώδους πυρετού έχει οδηγήσει εκατοντάδες κτηνοτρόφους σε απόγνωση, με χιλιάδες λίτρα να μένουν αδιάθετα
THE LIFO TEAM