Νέα Σμύρνη: Πώς έληξε το θρίλερ με τον 35χρονο που απειλούσε να αυτοκτονήσει

Νέα Σμύρνη: Πώς έληξε το θρίλερ με τον 35χρονο που απειλούσε να αυτοκτονήσει Facebook Twitter
0

Ο 35χρονος που χθες το βράδυ απειλούσε να αυτοκτονήσει μέσα στο διαμέρισμά του στην οδό Σοφούλη, στη Νέα Σμύρνη, ακινητοποιήθηκε, μετά από επιχείρηση της αστυνομίας τα μεσάνυχτα.

Ο άνδρας, που έφυγε από το Δρομοκαΐτειο, είχε κλειστεί στο διαμέρισμά του και φώναζε ότι θα αυτοκτονήσει, ενώ στο σημείο βρίσκονταν αστυνομικοί και ειδικός διαπραγματευτής.

Σημειώνεται, ότι ο 35χρονος είχε απασχολήσει τις Αρχές και πριν από λίγο καιρό όταν κρατούσε όμηρο τον πατέρα του και απειλούσε ότι θα τον σκοτώσει. Ο 35χρονος οδηγήθηκε πίσω στο Δρομοκαΐτειο.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σέρρες: Δεν ανήκει στον αγνοούμενο διοικητή το παρατημένο ΙΧ στο όρος Μπέλλες - Κανένα ίχνος του μέχρι σήμερα

Ελλάδα / Σέρρες: Δεν ανήκει στον αγνοούμενο διοικητή το παρατημένο ΙΧ στο όρος Μπέλλες - Κανένα ίχνος του μέχρι σήμερα

Το αυτοκίνητο βρέθηκε στα χιόνια από κυνηγούς, λίγα χιλιόμετρα από εκεί που είχε βρεθεί και το εξάρτημα του ΙΧ που ταίριαζε στο μοντέλο του οχήματος του 45χρονου
THE LIFO TEAM